wwwottoro – catalog online – cumparaturi online pe ottoro

www.otto.ro – catalog online – cumparaturi online pe otto.ro

Cum QUELLE a ajuns intr-o situatie nefericita, locul QUELLE a fost luat de curand de OTTO!

Conform spuselor clientilor, a face cumparaturi dintr-un catalog OTTO este cel putin o experienta la fel de distractiva ca o plimbare printr-un mall!

Pe www.otto.ro puteti gasi oferte pentru toate buzunarele:  moda pentru femei, lenjerie intima si costume de baie, moda pentru barbati, sport, incaltaminte, moda pentru copii si accesorii pentru locuinta.

OTTO este un nume foarte popular in Germania si in alte tari europene, pe care OTTO le-a cucerit cu ofertele sale imbatabile, in ultimii 60 de ani.

Catalogul Otto este unul din cele mai populare sisteme de comenzi prin catalog din lume, alaturi de Neckermann si Quelle.

Catalogul online Otto va ofera numai putin de 1700 de articole in prima editie a catalogului, multe dintre ele apartinind unor branduri mari (Adidas, Bosch, Braun, Philips, Levi’s sau Tom Tailor).

Conform catalogului OTTO, oferta de produse este chiar mai mare pe site-ul www.otto.ro, de unde puteti alege din peste 10.000 de produse.


Tags: , , , , ,

Moda Sanatate.

4 Responses to “wwwottoro – catalog online – cumparaturi online pe ottoro”

  1. adelina says:

    am cumparat de pe otto si mai de mult de la quelle. otto mi se pare mai bine. au multe lucruri de calitate te suna si catalogul e misto

  2. ioana says:

    cum comand un catalog

  3. maria says:

    pentru comenzi din cataloagele germane sunati la nr.de tel.:0269/241481 sau intrati pe site ul ottocatalog-shop.ro unde puteti rasfoi online peste 10 cataloage OTTO. aveti posibilitatea sa comandati produse de calitate incepand de la accesorii, haine de firma si pana la mobilier sau articole electronica sau electrocasmice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*