WOWBIZ.ro – ziarul online a WowBiz de la Kanal D vs cancan.ro

WOWBIZ.ro – ziarul online a WowBiz de la Kanal D vs.cancan.ro

Ziarul, revista etc. online a emisiunii WOWBIZ de la KANAL D, a fost lansata in mod oficial.

wowobiz online de azi stiri mondene de ultima oraEmisiunea WowBiz de la Kanal D si-a lansat oficial site-ul, www.wowbiz.ro

WOWBIZ.ro are o echipa dedicata de jurnaliati ai are exclusivitatea preluarii celor mai importante momente din emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

Astfel WOWbiz.ro, vine tare pe urmele mai batranelor: cancan.ro, click.ro si libertatea.ro

cancan.ro a fost un site de stiri mondene care a avut in spate un ziar tiparit, la care s-a renuntat pentru a se transforma intr-un format TV, actualul CANCAN TV.

libertatea.ro si click.ro se bazeaza la randul lor pe varianta tiparita, impreuna cu care formeaza un tandem pentru se impune pe piata stirilor monden.

Dar este evident ca o asociere, emisiune TV – prezenta online, este mult mai de succes decat asocierea, ziar tiparit- online.

Aflat la inceput de drum,  site-ul WOWBIZ.ro a atins vineri 31.500 de vizitatori unici.

Nu este rau, insa sa asteptam sa vedem primele cifre oficiale SATI, pentru a ne forma o parare, si nu de acum ci de peste, sa zicem 3 luni.

Chiar daca wowbiz.ro este prezentat a fi un produs online absolut original si nu o simpla oglindire online emisiunii TV WOWBIZ de la Kanal D, nu se poate nega ca interdependeta dintre ele poate asigura succesul de care au nevoie “turcii” de la Dogan media.Tags: , , ,

ZIARE.ro - BLOG.

Comments are disabled