Wiki Jean de la Craiova si Madalina, Beyonce de Romania, cancan la miezul noptii

Poze cu Jean de la Craiova si Madalina, Beyonce de Romania in ziarul CANCAN de azi

Stirea mondena a zilei vine de la doua vedete cunoscute in lumea muzicii de peterece, arhicunoscutul Jean de la Craiova si Madalina, alintata de apropiati si fani ca si “Beyonce de Romania”.

jean de craiova si madalina stiri de cancanFotografii de la Cancan l-au “prins” pe Jean de la Craiova intr-un hotel discret din Berceni, in compania tinerei sale colege de scena, Madalina, cunoscuta in zona muzicii de petrecere drept Beyonce de Romania.

Madalina canta muzica de petrecere si, de ceva timp, colaboreaza cu Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova si Madalina, alias Beyonce de Romania, au ajuns sa se cunoasca datorita profesiei lor. Ca sa-si ajute protejata, Jean de la Craiova a compus o piesa pe care o canta in duet cu ea, intitulata “Beyonce de Romania”, asa cum este cunoscuta Madalina in lumea muzicii de petrecere.

Cat adevar este in aceast cancan mondena greu de spus. Nimeni nu poate afirma cu certitudine ca intre Jean de la Craiova si Madalina exista ceva mai mult decat,  o frumoasa relatie profesionala.

Mai ales ca in ultimul timp multe vedete apeleaza la astfel de inscenari media, pentru a reveni in atentia publicului care incepe sa ii ignore.

MADALINA SI JEAN DE LA CRAIOVA – BEYONCE DE ROMANIATags: , , ,

Vedete romanesti si internationale Blog.

Comments are disabled