Vodafone – fara facturi pe hartie in posta; facturi online prin MyVodafone din octombrie

Incepand cu data de 8 Octombrie factura Vodafone va fi emisa exclusiv online in contul MyVodafone.

O sa poti plati factura astfel:

* online din contul tau MyVodafone
* la magazinele Vodafone
* prin ordin de plata
* la ATM-uri
* prin debit direct
* de pe telefon, la *121#
* Vodafone Mobile Banking

Daca vei dori sa primesti din nou factura tiparita prin posta nu trebuie decat sa intri in contul tau MyVodafone in sectiunea  “Factura si servicii”, sa accesezi meniul “Facturi, plati si reincarcari” si sub-meniul “Sumar factura” si apoi sa alegi optiunea “Dezactivare factura electronica/Cereti factura tiparita”.

related search: vodafone ,www.vodafone.ro, vodafone 1210, www.vodafone.ro/mmsaccess, http://www.vodafone.ro/mmsaccess, abonamente vodafone, telefoane vodafone, dezactivare casuta vocala, vodafone, vodafone.ro/mmsaccess, oferte vodafone


Tags: , , , ,

IT-INTERNET-TELECOM.

44 Responses to “Vodafone – fara facturi pe hartie in posta; facturi online prin MyVodafone din octombrie”

 1. Belu Nicolae says:

  Vreau sa a-m acces la factura de telefon

 2. ionescu danut paul says:

  Vreau sa a-m acces factura de telefon pe lunile septembrie-octombrie

 3. aurelia says:

  cod client 209321599, seria si nr facturii VDF53452985 vreau sa stiu de ce am asa multe sms cind mie nu-mi place sa dau ?

 4. stefanuca claudia says:

  cum as putea sa-mi platesc factura

  • admin says:

   Pe MyVodafone daca ai cont prin Card. Sau de pe telefon tot cu card. Insa la plata de pe tel cu card vodafone percepe si un comision fix!

 5. chirita carolina says:

  De ce din 3 numere pe un abonamet,nu poate fi utilizat decat unul?

 6. manuel says:

  vreau sa priesc factura prin posta

  • admin says:

   daca vrei sa primesti factura vodafone prin posta iti faci cont pe myvodafone sau suni la *222 si le ceri asta la relatii clienti

   • cristi says:

    Am 3 numere de telefon, sunt de aprox 12-13 ani client Vodafone si primesc factura tiparita doar pentru 2 numere. I-am sunat de un an de zile in fiecare luna si mi-au promis de fiecare data ca se va remedia incepand cu urmatoarea factura. S-a dovedit a fi o minciuna, nu s-a remediat nimic, asa incat am fost nevoit sa revin in fiecare luna cu apel telefonic la relatii clienti si sa le povestesc problema, pentru care si-au cerut politicos scuze si iarasi aceleasi promisiuni mincionase. Am ajuns sa nu le mai platesc factura, am fost restrictionat si iarasi am fost nevoit sa sun la ei pt ridicarea restrictiei. Am primit facutra cu penalitati pentru intarzaiere (intarzaiere datorata faptului ca incercam sa protestez pentru serviciile deficitare) si dupa relatarea intregii probleme mi s-au anulat penalitatile, am primit de fiecare data scuze si asigurari de remediere insa remediere nu. Au trecut 15 luni de ping-pong cu nervii mei si astept cu nerabdare urmatoarea data a facturii, pe a mi se confirma a 15-a oara ceea ce deja este cunoscut: sunt niste neseriosi si mai mult decat toate niste artisti ai minciunii.

 7. paduraru marian says:

  vreau sa vizualizez convorbirile mele de telefon deoarece nu sunt multumit de taxarea acestora.

 8. olteanu constanta says:

  bun aziu, va rog sa-mi spubeti cum procedez, daca am platit factura la banaca BRD-agentia Banu Manta
  referinte:232745165, cod operatie 018227. Va rog sa-mi spuneti cum procedez ca asa pot folosi telefonul? 0720334555!!!!!

 9. negulescu maria says:

  vreau factura detaliata la nr e tel 0724347619 cont client 233386623 seria si nr facturii vdf56451327

 10. Catalin says:

  Subsemnatul va rog sa imi trimiteti o copie a facturii nr. vdf31863525 din 17.11.2008.
  Tot prin prezenta va aduc la cunostinta ca in cursul anului 2008 (noembrie-decembrie)am luat legatura cu un operator vodafone cerandu-i sa imi achite ultima factura cu punctele de loialitate acumulate in decursul contractului. Ulterior am mai revenit cu telefoane vorbind tot cu operatori din cadrul companiei dumneavoastra , dar fara nici un rezultat, continuand sa imi trimiteti facturi din ce in ce mai mari.In final am fost dat pe mana unei firme de recuperari, din partea careia am primit o somatie finala cu suma de 164,76 ron suma pe care eu o cred nejustificata .Va rog sa-mi trimiteti un raspuns scris pe adresa postala si pe adresa de messenger : marinescucatalin83@yahoo.com.

 11. Buna ziua am si eu o intrebare: cum as putea sa platesc factura vodafone in mai multe rate?Am o factura de 140 de lei si nu pot sa o platesc toata odoata si de aceea am nevoie de intelegere,va rog frumos.Am primit o factura cu plata aceea de desfacere de contract dar eu nu vreau sa desfac contractul doar ca nu pot platii tot odata.Cum as putea face.Va rog frumos sa imi raspunde-ti caci sunt disperata deja.Va multumesc.

 12. Va rog sa imi dati un raspuns cat mai repede posibil ca sunt la capat de drum deja.Va multumesc

 13. si atunci ce imi ramane de facut?

 14. cum sa fac va rog sa imi raspundeti ca nu stiu ce sa ma fac

  • admin says:

   Suna la *222 sau du-te personal la o reprezentata Vodafone! Chiar si de pe alt telefon mobil vodafone sau 0372022222

 15. am asa o factura mare de platit ptr ca mi s-a activat internetul pe mobil si nu am fost anuntata si am 2 telefoane si mi sa bagat si plata pe o luna inainte deci numai acolo trebuie sa dau 80 ron ca daca nu ar fii aceea as pute sa platesc,nu stiu ce sa fac va rog sa ma ajutati

 16. dar imi sunt blocate telefoanele

 17. Aneta Corduneanu says:

  Vreau factura detaliata pe fiecare luna la adresa de mai sus,nr.de telefon 0724792442 si sa-mi platesc factura la magazinele Vodafone.

 18. gaby says:

  Buna ziua as avea o intrebare: acum un an am cumparat leptopul maguay de la dvs dar din pacate am pierdut factura…imi puteti tr factura prin e-mail daca am nr facturii??

 19. dinescu cristina says:

  vreau sa stiu cunm pot sa primesc un desfasurator cu nr.de telefon primite

 20. CANDITU MARIN says:

  De la inceputul anului nu am primit factura, consider ca am dreptul de a sti pe ce dau banii.Am primit doar SMS in care mi s-a comunicat suma de plata.

  • remus says:

   Factura pe hartie se elibereaza doar la cerere. Si este pe bani. Poti avea acces la facturi si altele de pe contul gratuit de myvodafone!

 21. ionas emilia says:

  Buna ziua.Cum sa procedez,si unde,pentru modificarea casetei cu numele si adresa, aflata pe prima pagina a facturii ?????? Va multumesc.

 22. adrianopolis says:

  am avut un abonament la vodafone am plecat in strainatate in timp ce vorbeam in tara pe telefon sa interferat cu alte convorbiri in germana asa ca nu am luat in serios dar cand mia venit factura ma luat cu friguri 8,5 milioane iam anuntat pe cei de la vodafone cu o reclamatie la *222 care zice ca esti inregistrat si ti se va rezolva problema ,nu am platit aceasta factura timp de 1 an dupa care mi a venit de la o firma de recuperatori ”mars collection” care mi-au trimis ca am de plata penalizari de 21,5 mil lei+ factura de 8,5 mil am sunat la vodafone sa intreb cum se rezolva problema dupa care iei m au pus sa platesc factura de 8,5 mil+ penalizari de 2,5 mil si o taxa de reconectare de 2 mil,le am platit dupa care firma de recuperari ma sunat ca ma da in judecata ca nu am platit si penalizarile de 21,5 mil lor este normal ce se intampla in tara asta???.mai nou mi a venit de la tribunal citatie ca ma cheama pt plata penalitatilor. mentionez ca factura este platita+penalizari si in plus am si 2 mil in contul vodafone taxa reconectare.dupa ce am platit toti accesti bani cei de la vodafone cu nesimtirea lor si lipsa de neseriozitate dupa intelegerea facuta cu iei referitor la achitarea datoriei mia dat un numar sa sun la firma de recuperatori sa ma inteleg si cu iei mi a raspuns o doamna cu un tupeu fantastic care ma intrebat de ce am platit pana nu iam intrebat pe iei iar eu iam spus ca nu am nici un contract cu iei doar cu vodafone la care am achitat factur intreaga cu penalizari si taxa de reconectare . va intreb daca aceasta firma pentru ce ma da in judecata pentru penalitati??? ca datoria fata de vodafone este platita cu varf si indesat mentionez ca in fiecare luna am facut reclamat la *222 dar este teapa nu te ia in serios.aveti grija cu vodafone la contractele pentru abonamente mai bine renuntati la serviciile lor decat sa ajungeti ca mine. am proces cu acceasta firma de recuperatori.mentionez ca dupa plata facturi la vodafone au incercat sa negocieze cu mine penalitatile . daca calculez suma penalitatilor ce mi le cer iei este de 250% la bani datorati adica la 8,5 milioane ,2,5 mil penalizari platite la vodafone si mai vor si recuperatoriiiii 21,5mil=24 mil numai penalitati -E POSIBIL ASA CEVA? SAU NUMAI IN ROMANIA TI SE POATE INTAMPLA???

 23. Vasile Mandric says:

  Am sunat in Germania pe 23-04 2011,ora21,39 si
  dupa al 3-lea semnal a raspuns dispeceratul.Am
  inchis imadiat si fiind patit de mai multe ori,
  am asteptet sa mi se confirme cu cat am fost taxat
  pentru 3 minute care au trcut pana mi-am dat seama
  ce se intampla.Raspunsul=80 de eurocenti.Halal
  servicii.Nu stiu cine-i ce vina,Vodafon Romania sau
  Vodafon Germania.Oricum sa le fie rusine!Pe noi nu ne dau banii afara din casa! Mai ales ca s-a repetet
  de multe ori. Vasile Mandric.

 24. Vasile Mandric says:

  Am facut o gresala in expozeul de mai sus.
  Nu era vorba de 3 minute ci 3 SECUNDE !
  Deci 3 secunde=80 eurocenti !In 3-4 sau chier 5,6
  secunde nu prea ai timp sa scoti telefonul din
  buzunar deaceea acest sistem nu este decat o
  pungasie ordinara cu atat mai rau cu cat este
  anuntat in limba grmana,caci daca era in l. romana pentru mine era scuzabila !

 25. bobocu says:

  Am portat un nr de telefon mobil de pe cartela de oranje pe abonament de vodafone incepind cu 14.04.2011, la intocmirea contarctului am platit 35 ron iar prima fact din 20 04 2011 e in rosu respectiv -9,64 ron (35-20,45=-9,64).Acum in 20 05 2011 factura e de 64.73 ron cu un cost supl de 0,77 eurocenti si tinind cont de cei -9,64 din prima factura rezulta plata a 55,09 ron. Deci pe o perioada de nici 2 luni mi-au calculat 90,09 ron, abonamentul meu fiind de 5,20EUR/luna. Cit de mare e HOTIA? Cum sa scap de ei?

 26. crysty says:

  salut,vreau sami schimb planul tarifar la o cartela ,zice sa dau la *147# si sa urmez instructiunile,nu are nici o pozitie ca sa renunt la planul asta(SIMPLU) SI SAMI IAU 5000min SI 40 nationale !!ajutatima pas cu pas cum sa ajung la dezactivare!!dacami reincarc cartela acum imi da tot obtiunea asta…..va rog..e urgent..nu mai am credit

 27. doina iacovlev says:

  doresc sa aflu valoarea facturii vodafone pe lunaaugust 2011 deoarece am fost in spital si nu am mai gasito in cutia postala

 28. cristina rusu says:

  buna ziua.am solicitat la sfarsitul lunii septembrie intreruperea abonamentului vodafone.de atunci nu am fost contactata de nici un reprezentant vodafone si abonamentul il am in continuare.as dori sa stiu care este calea de a putea renunta la el.doresc sa raman pe cartele.va multumesc!

 29. vasile damian says:

  mai am 1 an pana se expira abonamentul daca vreau sa ma retrag ce suma trebuie sa platesc? multumesc.

  • web13 says:

   suma penalizare este specificata in contractul incheiat cu Vodafone Romania. suma depinde de valoarea abonamentului.

 30. doresc alta adresa de facturare pe srt.oltului nr.7,bl.13, ap.2 brasov jud brasov .solicit acest lucru deoarece nu mai locuiesc la adresa din str zizinului