Urari de onomastica, mesaje aniversare de Sf Maria

Mesaje de Sf. Maria

* O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine.O floare si un La multi ani foarte mare! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa!

* De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

* Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

* O SARBATORiM PE FECIOARA MARIA dar si pe tine si iti doresc sa fi mereu asa, blanda, buna si draguta cu toti cei din jur. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om care traieste dupa deviza “IUBESTE! UITA ! IARTA ! ”

* Intocmai ca Fecioara Maria, al carui nume il porti,invata sa ierti,sa fii mai buna , mai inteleapta,sa ma ierti cind gresesc si sa ma inveti sa fiu, la rindul meu, un om mai bun.

* Maine e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

* FIE CA SFANTA MARIA SA TE OCROTEASCA, SA-TI CALAUZEASCA PASII SI SA-TI LUMINEZE CALEA!

* Maine e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

* O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.

* Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

related search:
mesaje de dragoste
mesaje
mesaje de la multi ani
mesaje de iubire
mesaje de noapte buna
mesaje la multi ani
mesaje dragoste
mesaje de dor
mesaje de despartire
mesaje haioase


Tags: , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled