Urari de La Multi Ani pentru copii – Mesaje de La Multi ani pentru copii 1 an 2 ani etc

Urari de La Multi Ani pentru copii – Mesaje de La Multi ani pentru copii

Urari de La Multi Ani pentru copii de la 5 la 9 ani, de la 1 an la … 100 de ani.

Urari de la multi ani pentru copii mici sau copii mari, ganduri de iubire, mesaje de felicitare si bucurie fata de cei dragi tie si de copii lor.

Urari de La Multi Ani, impachetate in cuvinte simple, in cuvinte pline de dragoste, urari de La Multi ani pentru copiii care sunt si care vor fi mereu inconjurati de afectiune si iubire.

urari de la multi ani pentru copii de 1 an

1. La cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune
S-ajungi 100 de ani
Mult noroc si LA MULTI ANI!

2. La multi Ani, copilul meu, cristalul cel mai de pret! Sa-ti fie viata plina cu cristale de lumina! Sanatate si bafta!

3. Sa cresti mare, mare, mare, sa ai parte de iubire, sa ai parte de noroc, sa traiesti in fericire, cu tot neamul la un loc! La Multi Ani!

4. Cand stau în genunchi, cer doat atât: “Sa-ti fie bine, copilul meu, oriunde vei fi. Mereu.” La multi ani, copilul meu!

5. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani nepotica mea cea draga!

6. Toate gandurile bune impletite-ntr-un buchet, le trimit, acum, la tine. Sa-ti sopteasca-ncet, incet: La multi ani, cu fericire, Sanatate si iubire. La multi ani copila iubita.[sociallocker]

7. De fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de momentul sosirii pe lume a bebelusului vostru!

8. La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri! La multi ani nepotica noastra cea iubita.

9. Cum doreste caprioara apa dulce din izvor, asa iti doresc eu tie mult noroc in viitor, cand Sahara cea pustie se va face colonie si cand Nilul va seca, eu atunci te voi uita. Multe zile si senine multe salutari de bine iti doreste cineva care nu te va uita.

10. Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani!

[/sociallocker]Tags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled