Unde se platesc amenzile de circulatie in Bucuresti?

Unde se platesc amenzile de circulatie in Bucuresti?

O intrebare legitima, pentru multi bucuresteni: ce faci cand trebuie sa platesti amenda de circulatie?

Unde te duci sa platesti amenda de circulatie?

Amenzile de circulatie pe drumurile publice se achita la Casa de Economii pe scurt CEC , la casieriile autoritatilor administratiei publice locale ori a altor institutii publice abilitate sa administreze veniturile publice locale, indiferent de localitatea pe a carei raza functioneaza acestea, de cetatenia, domiciliul, sau de resedinta contravenientului ori de locul savarsirii contraventiei, precum si la ghiseul unic din punctele de trecere a frontierei de stat a Romaniei.

Cei care au domiciliul in municipiul Bucuresti si au fost sanctionati contraventional pentru o fapta savarsita in Bucuresti pot achita amenda on-line la adresa www.ghiseul.ro.

Dupa efectuarea platii, in termen de 15 zile, procesul-verbal impreuna cu o copie de pe chitanta de plata a amenzii se preda de catre contravenient agentului constatator sau se trimit prin posta unitatii de politie din care acesta face parte.

In cazul achitarii on-line a amenzilor contraventionale nu mai este necesara nici o alta formalitate.TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*