Tunsori 2010: catalog tunsori 2010 femei – poze tunsori par scurt

Tunsori 2010: catalog tunsori 2010 femei – poze tunsori par scurt

Parul scurt poate fi interesant, sexy, rebel, serios… intr-un fel unic, cum vrei tu!

Important este sa alegi stilul potrivit de tunsoare pentru parul scurt.

Te poti juca cu parul scurt: il poti textura sau ondula, parul scurt este frumos, sexy si modern.

Designeri au stabilit noul trend in materie de tunsori. In 2010 se poarta parul in culori cat mai naturale, filat si asimetric.

Tunsorile scurte  cu volum  existent (volum natural sau conferit de folosirea unei spume) dau impresia unui par des si sanatos.

Daca ai parul scurt si esti adepta unei coafuri clasice, accentuati volumul la nivelul urechilor pentru a crea o impresie de “rotunjime”.

Daca doriti sa reduceti din volum, tot la nivelul urechilor, tundeti parul in lungimi diferite. Coafati parul scurt doar cu o urma de carare, iar bretonul lasati-l des si lung pentru a completa efectul de volum.

Pentru o coafura reusita, este necesar sa aplicati mici cantitati de spuma la radacini, avand grija sa fie repartizate uniform.

Faceti cararea si aranjati parul cu degetele.

Exista atat de multe tipuri de tunsori realizate pentru par scurt, incat numarul lor este comparabil cu cel al tunsorilor realizate cu par lung.

Stilistul este cel care stie foarte multe in acest domeniu mereu in miscare, stie ce este la moda , ce  trend se poarta in acel moment.

Exista o multitudine de saloane de coafura si infrumusetare,  si care in general sunt dotate cu tot felul de reviste din care va puteti alege o tunsoare , in cazul in care nu v-ati decis deja.

Exista chiar si tunsori EMO pentru par scurt 😀

galerie foto tunsori par scurt – catalog tunsori la modaTags: , , , , , , , , ,

Moda Sanatate.

Comments are disabled