Trigliceridele – tratament pentru scaderea trigliceridelor

Trigliceridele – tratament pentru scaderea trigliceridelor

Trigliceridele reprezinta depozitul de resurse energetice al organismului uman.

Excesul de trigliceride se stocheaza in tesutul adipos sub forma de grasimi, pentru a fi utilizate atunci cand organismul nu primeste suficiente calorii.

Trigliceridele nu numai ca produc depozit de grasimi pe vase, dar aduc si fribroza în peretele vasului. Colesterolul bun nu se va depune pe vase si va merge în ficat, sa fie degradat si eliminat.

Trigliceridele mari pot fi si o consecinta a altor boli, cum ar fi diabetul zaharat netratat. Uneori nivelul mare de trigliceride este si un semn pentru boli de ficat sau rinichi sau ar putea reprezenta, de asemenea, un efect secundar al consumului de medicamente cum sunt cele beta-blocante, pastilelor anticonceptionale sau pastilelor diuretice.

Efectul invers, acela de nivel scazut de trigliceride se intalneste in situatii precum : malnutritie, malabsorbtie, hipertiroidism, etc.

Tratament pentru scaderea trigliceridelor

1. Faceti sport cel putin 30 de minute pe zi
2. Taiati din consumul de calorii
3. Consumati mult peste gras
4. Evitati zaharul si alimentele rafinate
5. Mancati fructe, legume si produse lactate cu grasime redusa
6. Reduceti consumul de alcoolTags: , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

One Response to “Trigliceridele – tratament pentru scaderea trigliceridelor”

  1. NITA MARIAN says:

    sunt in totalitate de acord cu tratamentele naturiste, deoarece le-am testat pe mine insumi. am avut si eu probleme cu colesterolul si trigliceridele. in urma cu cativa ani am urmat un tratament timp de doua luni cu un produs ce contine omega 3,6,7 si 9. rezultatele au fost uimitoare. colesterolul si trigliceridele au scazut destul de mult sub limita maxima intr-un timp atat de scurt. la ora actuala ma mentin in limitele normale datorita consumului zilnic de macrou. deci, pe viitor eu recomand tuturor celor ce au acest gen de probleme sa consume numai produse naturiste deoarece sunt mai eficiente.