TEXTE Nou Nascuti – TEXTE Urari nou nascuti – Felicitari pentru nou nascut

TEXTE Nou Nascuti – TEXTE Urari nou nascuti – Felicitari pentru nou nascut

Urari pentru nou nascuti, frumoase SMS de felicitare pentru BOTEZ, cateva sugestii de texte frumoase, potrivite in astfel de ocazii speciale si frumoase. Texte simple pentru nou nascuti, cuvinte din inima pentru urari sincere si calde.

1. Un pic de tatic, un pic de mamica si multa multa minune…

2. Cand te-ai nascut pe acest pamint plingeai , iar totzi din jurul tau rideau. Traieste in asa fel incat, atunci cand te vei stinge, toti din jurul tau sa plinga iar tu sa razi…

3. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.
texte urari nou nascuti cuvinte sms botez
4. Barza s-a lasat asteptata si a venit intr-un final, nu cu unul ci cu doi bebelusi. A adus cele doua lumini care va vor umple casa si sufletul de fericire. Felicitari pentru gemeni!

5. Felicitari! Fie ca bebelusul sa fie binecuvantat, iar drumul ei/lui in viata sa fie o aventura binecuvantata! Intampinam venirea noului nascut in lume cu multa dragoste.

6. Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si nu numai.

7. Lumea s-a oprit o clipa in loc caci s-a nascut o stea. Sa va traiasca!

8. Ce bine ca te-ai nascut! Altfel ne-ar fi fost tare dor de tine. Bine ai venit in viata noastra!

9. Bine ai venit! Aici vei gasi brate care te vor purta intr-o lume unde sa te simti sigur si oameni care iti vor arata ca esti binevenit pe aceasta lume. Sa fii fericit!

10. Tocmai a inceput calatoria ta prin viata. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!

11. Seeing the cute smile on the kid’s face, feeling his/her feather likes toes and feet, is incomparable to any joy in this whole world. Congrats!Tags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled