TEXTE DE DRAGOSTE PENTRU EA – SCURTE DECLARATII DE DRAGOSTE IUBITA

TEXTE DE DRAGOSTE PENTRU EA – SCURTE DECLARATII DE DRAGOSTE PENTRU IUBITA

Fiind SMS -uri cu texte de dragoste, pot fi folosite foarte bine si pentru ocazia sarbatorii de Sfantul Valentin sau Valentine’s Day.

Textele de mai jos pot sa fie de exemplu niste sms-uri de buna dimineata sau niste sms-uri de noapte buna cu cele mai frumoase texte de iubire pe care doriti voi sa le trimiteti iubitului sa iubitei.

1. Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletul meu… Ai grija de inima mea… Ai grija de noi si detexte de iubire declaratii scurte de dragoste dragostea noastra.

2. Te caut in noaptea mea si nu te gasesc,te strig si-mi raspunde ecoul,durerea te cheama din sufletul meu si-mi raspunde suferinta din inima mea. In zadar..TE ASTEPT

3. As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cer,sa le spun ingerilor ca si pe Pamant exista Raiul. Te iubesc!

4. Oriunde merg, oriunde intorc privirea esti tu. In mii de fragmente, in mii de imagini. Peste tot tu. Oriunde ma poarta pasii si oriunde ajung in fiecare zi.

5. Nu-mi place sa spun povesti de iubire si nici declaratii siropoase. Cred ca este mai simplu sa spun TE IUBESC!

6. Cand soarele rasare printre nori, cand e frig, cand vantul bate si ploaia biciuie pamantul, eu la tine ma gandesc . TE IUBESC!

7. Departarea nu e decat o forma de a te iubi la fel de intens, de a fi cu tine peste toate drumurile si peste toate devenirile. Si toate apele si muntii dintre noi sunt numai felul meu de a-ti spune te iubesc in fiecare zi.

8. Dragostea noastrã e la fel ca o boalã pe care dacã nu o tratezi se agraveazã si ca orice floare pe care dacã nu o uzi se ofileste

9. Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa,m-as apleca asupra umarului tau,te-as strange in brate si as spune:uite asta inseamna!

10. Daca-i fi..o lacrima in ochii mei nu as plange niciodata de frica sa nu te pierd.

11. De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii te vad pe tine!

12. Este dragoste ce vad in ochii tai sau pur si simplu este o reflectie a mea?

13. O zi fara iubire este o ca o zi fara viata. O zi fara tine este ca si cum as fi incetat sa mai exist.

cautari referitoare: statusuri de dragoste, texte de dragoste frumoase, sms de dragoste, texte de iubire, mesaje de dragoste, texte de dragoste triste, texte de dragoste scurte, texte de dragoste in englezaTags: , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled