Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii Ep. 10 YouTube Video fragment

Suleyman Magnificul – Episodul 10 YouTube Video fragment

Este adevarat ca in Romania, Suleiman Magnificul ajunge azi doar la episodul 4, dar pentru a va face o parare despre cum va decurge actiunea, povestile de dragoste si intrigile de la curtea lui Suleyman Magnificul continuam sa va prezentam scurte fragmente din episoadele serialului turcesc de la Kanal D, Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii.

Astazi va invitam sa vedeti un fragment din episodul 10 din Suleyman Magnificul. Chiar daca nu stiti limba turca, totusi va puteti face o parare despre ceea se intampla in acest episod.

Si nu uitati!

Esti fan al serialului „Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”?

Urmareste cu atentie episoadele difuzate in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, si Kanal D te trimitem la Istanbul alaturi de cineva drag.

Din acel moment, trebuie sa trimiti indiciul prin SMS la numarul 1713 pana la ora 22:00 (numar valabil in toate retelele de telefonie mobila, la un tarif de 0,062 eurocenti, TVA inclus /SMS).


video labels: suleiman magnificul ep 6, suleiman magnificul ep 8, suleiman magnificul ep 10, suleiman magnificul film turcesc, suleiman magnificul sub semnul iubirii TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , ,

Filme Imagini Video Clip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*