Sf Mihail si Gavril – mesaje si felicitari de la multi ani

La multi Ani pentru Gabriel / Gabriela si Mihai / Mihaela

1. De Sfantul Gabriel as vrea ca noaptea, sa nu cada prea devreme! Iar daca va cadea ca sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! si cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! Tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca… TE FELICIT DE ZIUA TA!!!

2. Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos!Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor!

3. M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede,m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine Mihaela. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

4. Am cautat mesaje de ziua ta Gabriela, cat mai frumoase cat mai originale, acum o sa-l dau pe asta’..iti trimit unul mai frumos data viitoare…

mesaje urari Sf Mihail si Gavril

In traditia populara romaneasca , Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil sunt fiinte divine omniprezente in viata oamenilor , veghiind din ceruri si , mai ales, de pe pamant , asupra muritorilor , arzandu-le pacatele marunte , avand grija ca sufletele sa le fie curatate de greseala cu prilejul posturilor si rugandu-se la Dumnezeu pentru ei.

related search: mesaje de la multi ani sfintii miahil si gavril, felicitari la multi ani sf gabriel, la multi ani, mesaje la multi ani, urari de la multi ani, sms la multi ani, sms de la multi ani, texte la multi ani, urari la multi ani, mesaje cu la multi ani


Tags: , , , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled