Sex intre blocuri – film pe wwwcancanro cu postarita si ciobanul

Un cioban si o postarita, trecuti de 40 de ani, au fost surprinsi de poitistii comunitari din Ti­misoara în timp ce faceau sex în public, joi du­pa-amiaza, pe Splaiul Titulescu din Timisoara.

Femeia, angajata a Directiei Regionale de Posta, a “agatat” un necunoscut din gara si l-a convins sa o insoteasca la o “partida” de sex, printre blocuri.

Au fost vazuti de locatari, care au chemat politia.

Cei doi faceau dragoste pe o plapuma întinsa pe iarba, între blo­cu­rile de pe Spla­iul Nicolae Tit­u­lescu nr. 11, sub pri­virile tre­­catorilor.

Ea este pos­­ta­rita în Ti­mi­soara, iar el, cioban de meserie.

FILMUL AICI: www.cancan.ro

Asta daca nu aveti ce face mai bun decat sa va delectati cu niste stiri ciudate.

Cancan sau nu oamenii trebuie sa vanda cu orice pret si atunci vand senzationalul la pret de capodopera universala.

Cancan a fost un ziar tabloid din Romania, lansat de Ioan Radu Budeanu la data de 16 aprilie 2007.

În anul 2009 Cancan ocupa pozitia a patra (dupa celelalte tabloide ca Click!, Libertatea etc) între ziarele din România din punct de vedere al vânzarilor, cu vânzari medii de 88.310 exemplare.

Insa recesiunea si-a spus cuvantul si in cazul editiei print a Cancan.

Pe 5 august 2012, Cancan Media a închis editia printata a ziarului, spunand ca se va concentra asupra mediului online si TV.

Continutul ziarului Cancan poate fi urmarit pe pagina oficiala de Internet sau pe Acasa TV, unde în prezent se difuzeaza emisiunea „Cancan TV”.

cautari recente: cancan, cancan.ro, ziarul cancan, www.cancan.ro, cancan de azi, www.cancan.ro de azi, cancan online, revista cancan, cancan ro, www.cancan


Tags: , ,

Opinii-Evenimente.

One Response to “Sex intre blocuri – film pe wwwcancanro cu postarita si ciobanul”

  1. gicu says:

    NU-L MAI BAGATI IN SEAMA ATAT DE MULT PE ANALFABETUL DE OGICA…O FACE PE FIICASA DE RUSINE SI II PERICLITEAZA VIITORUL…UN IMPOSTOR …UN CURVAR …UN OM DE NIVEL ZERO BARAT