Set de analize complete pretul sanatatii Lista analizelor medicale

In general setul complet de analize pentru adulti ideal contine:

HLG,glicemie, colesterol, trigliceride, TGO/AST, TGP/ALT, uree, acid uric, creatinina, calciu total, calciu ionic, magneziu, sideremie, ASLO, CRP, VSH, fibrinogen, exudat faringian, examen complet de urina si sediment urinar plus examenul coproparazitologic.

Cu ajutorul acestora analize medicale complete ne monitorizăm starea de sănătate şi, potrivit medicilor, pot fi tratate rapid afecţiunile depistate încă de la debut, comparativ cu bolile care sunt descoperite în stare avansată.

Măsurarea glicemiei este o analiza medicala simpla, care se recomandă a fi efectuat dimineaţa înainte de masă, deoarece în acea perioadă nivelul glicemiei din sânge este mai ridicat din cauza eliberării hormonilor hiperglicemianţi în organism.

Nivelul glucozei din sânge poate varia în funcţie de mai multe aspecte, printre care dieta, activitate fizică, diferitele boli de care suferim, tratamentele medicamentoase pe care le urmăm, sau stres.

Si acum sa vedem care este pretul unui set complet de anlize medicale complete.

Luam ca exemplu Rețeaua de sănătate Arcadia.set analize complet pret arcadia medical

Reteaua de sănătate Arcadia oferă servicii avansate de diagnostic și tratament în peste 35 de specialităti medicale, chirurgicale și conexe.

Set de analize medicale complete Femei (varsta: 18-50)

  • Set analize laborator: hemoleucogramă, VSH, glicemie, AST/TGO, ALT/TGP, colesterol, LDL Col, HDL Col, trigliceride, uree, creatinină, Ca ionic, Fe, examen sumar urină
  • Consultaţie Endocrinologie, ecografie tiroidiană
  • Consultaţie Ginecologie, test Papanicolau
  • Ecografie sân / mamografie (în funcţie de vârstă şi de recomandarea medicului ginecolog)
  • Ecografie abdomen total
  • Consultatie Medicină Internă – include electrocardiogramă

Pret set complet analize femei: 550 lei

Set de analize complete Barbati (varstă: 18-50)

Set analize laborator: hemoleucogramă, VSH, glicemie, AST/TGO, ALT/TGP, colesterol, LDL Col, HDL Col, trigliceride, uree, creatinină, Ca ionic, Fe, examen sumar urină
Ecografie abdomen total
Consultatie Medicină Internă – include electrocardiogramă

Pret set complet analize barbati: 300 de lei

Dupa cum puteti observa preturile analizelor complete nu este foarte mare.

O data pe an, oricine isi poate permite sa plateasca pretul acestor analize complete, mai ales daca tine cu orice pret la sanatatea sa.Tags: , , ,

Moda Sanatate.

Comments are disabled