Serial Iubirile croitoresei Euforia TV – online Trailer The Time In Between

Iubirile Croitoresei vine cu 13 episoade in premiera numai la Euforia TV.

Serialul Iubirile Croitoresei este realizat dupa romanul scriitoarei María Dueñas, The Time In Between, iar succesul sau urias au facut ca aceasta carte ce era deja un best-seller, sa devina mult mai cunoscuta în întreaga lume.

Iubirile croitoresei, o aventura pasionanta, traita in saloane haute couture si hoteluri de lux, unde conspiratiile politice si nestiutele misiuni ale serviciilor secrete se impletesc cu loialitatea fata de cei apropiati si forta de neinfrint a dragostei.

Maria Dueñas marturiseste ca si-a folosit imaginatia pentru a crea un fel de cod Morse, pe care Sira îl folosea ca mijloc de comunicare, introducându-l în modelele rochiilor pe care le realiza.

Ulterior, Maria Dueñas a aflat ca astfel de metode se foloseau în acea perioada pentru a transmite planuri sau pentru a comunica pur si simplu.

Ecranizarea romanului El tiempo entre costuras, 13 episoade, poate fi urmarita în premiera la Euforia TV începând cu 15 ianuarie, miercurea si joia de la orele 21.

Povestea din serialul “Iubirele croitoresei” o aduce în prim plan pe Sira Quiroga, o tanara si frumoasa croitoreasa, care decide sa îsi asculte inima si pleaca împreuna cu barbatul pe care îl iubeste în Maroc. 13 episoade iubirile croitoresei euforia tv

Însa, odata ajunsa în Tanger, povestea de iubire se termina brusc, Sira Quiroga fiind parasita de cel caruia îi oferise totul, inclusiv averea primita de la tatal ei.

Singura si îndatorata, Sira isi deschide în Tanger un salon de croitorie.

Aici, intra în cercurile exclusiviste ale unor oameni influenti, în special oficiali englezi, care o conving, în pragul celui de-al doilea Razboi Mondial, sa devina spion pentru britanici, avand datoria de a le oferi acestora informatii despre inamicii nazisti.

Actori distributie Iubirile Croitoresei

  • Adriana Ugarte     …      Sira Quiroga (11 episodes, 2013-2014)
  • Hannah New     Hannah New     …      Rosalinda Fox (6 episodes, 2013-2014)
  • Mari Carmen Sánchez     Mari Carmen Sánchez     …      Candelaria (6 episodes, 2013)
  • Peter Vives     Peter Vives     …      Marcus Logan (6 episodes, 2013-2014)
  • Francesc Garrido     Francesc Garrido     …      Vázquez (5 episodes, 2013)
  • Alba Flores     Alba Flores     …      Jamila (5 episodes, 2013)
  • David Venancio Muro     David Venancio Muro     …  Inspector Palomares (5 episodes, 2013)
  • Tristán Ulloa     Tristán Ulloa     …      Beigbeder (5 episodes, 2013)
  • Filipe Duarte     Filipe Duarte     …      Da Silva (4 episodes, 2013-2014)


Tags: , , ,

Filme Imagini Video Clip.

Comments are disabled