SCOLI DE CORECTIE IN ROMANIA – DE ACORD CU INFIINTAREA SCOLILOR DE CORECTIE

SCOLI DE CORECTIE IN ROMANIA – DE ACORD CU INFIINTAREA SCOLILOR DE CORECTIE

Mai exista in Romania trei scoli de corectie, insa sa incepem cu adevarul.

Ministerul Educatiei Nationale NU sustine înfiintarea de scoli de corectie: “Ministerul Educatiei Nationale considera ca masurile coercitive, precum acelea impuse de scoala de corectie, nu sunt un raspuns în privinta corijarii comportamentelor care ies din norma sociala general acceptata”

imagini poze scoala de corectie buzias

Prostia cu reinfiintarea scolilor de corectie in Romania a venit de la SINDICATELE din invatamant.

Potrivit propunerii sindicalistilor din învatamant, elevii care creeaza probleme trebuie sa  fie trimisi de la varsta de 14 ani în scolile de corectie care s-ar putea deschide în fiecare judet.

WOW… Corea de Nord venim.

Sindicalistii vroiau ca elevii sa fie trimisi la scolile de reeducare doar daca mustrarile sau notele mici la purtare nu le schimba atitudinea în incinta scolii.

Insa cei de la Ministerul invatamantului sunt parca mai normali.

Si sa nu incepeti cu faptul ca in Statele Unite legea este mult mai aspra, iar tinerii pot face inchisoare chiar de la 10 ani.

In prezent in Romania exista trei scoli de corectie.

Scoala de corectie din Buzias, plus scolile de corectie de la Targu Ocna si Gaesti.

Citind comentarii de pe site-urile de stiri principale, puteti vedea ca cei care comenteaza pe tema reinfiintarii scolilor de corectie in Romania sunt destul de prezenti.

Ca de exemplu: “… Sunt total de acord cu inmultirea scolilor de corectie. Sunt foarte multi copii nesimtiti si cred ca lumea este a lor si astfel fac ce vor: raspund, se bat, jignesc si totul pentru a demonstra ca ei sunt smecheri, ceea ce nu este adevarat.

Noi credem ca problemele care se intampla in scolile romanesti sunt rezultatul unor metode de educatie invechite, care nu corespund nevoilor copiilor.

Dar tu ce crezi? Avem nevoie sa infiintam in Romania noi Scoli de Corectie pentru ELEVI?

PS: Scoala de corectie de Buzias nu tine de Ministerul de Invatamant ci de Ministerul Justitiei.Tags: , , , , ,

Opinii-Evenimente.

Comments are disabled