Savana Culoare, Savana super vopsea lavabila cu teflon de Fabrio prezentare

Savana Culoare, Savana super vopsea lavabila cu teflon de Fabrio

vopsea lavabila savana cu teflonUn dormitor bun pentru relaxare, o bucatarie plina de viata?

Atunci Savana culoare vopsea lavabila cu cu teflon este solutia.

Ok, se vor gasi carcotasi care vor spune ca Savana cu “teflon” doar un nume pompos promovat de marketingul firmei Fabryo.

Dar cum nu vrem sa intram polemica si cum pana la urma fiecare are preferinte  sale in ale materialelor si tehnicilor de decorare ale interiorului, va prezentam cateva caracteristici ale vopelei cu teflon de la Fabryo.

Savana cu Teflon este o vopsea super-lavabila cu performante unice: rezista la patare.

O calitatate mare a vopselei lavabile cu teflon ar fi faptul ca are o putere superioara de acoperire si permite „respiratia” peretilor.

Vopseaua lavabila Teflon este o marca inregistrata a DuPont folosita sub licenta de catre Fabryo Corporation

Utilizare Savana cu teflon :
finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se poate nuanta folosind coloranti Savana. Se poate reacoperi cu alte vopsele lavabile.

Beneficii principale ale utilizarii a vopselii lavabile cu teflon:
– Savana teflon cu culoare are rezistenta la patare si murdarire
– Savana cu teflonputere superioara de acoperire
– vopseaua lavabila permite „respiratia” peretilorTags: , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

One Response to “Savana Culoare, Savana super vopsea lavabila cu teflon de Fabrio prezentare”

  1. margaritescu says:

    acel “teflon” este un aditiv care se gasete in orice lavabila ieftina sau scumpa, “teflonul” din lavabila nu are nici o treba cu materialul teflon care il cunoaste toata lumea pentru proprietatile sale anti-aderente , Teflon este un brand de aditivi de la firma DuPont se punea numi la fel de bine ….nu stiu nike sau mai stiu eu ce asa ca nu mai dati o gramada de bani pe acea lavabila cand acelasi propietati le gasiti si la spor, spirit, alpina weiss ,apla lux. etc

    daca doriti o vopsea lavabila care intradevar nu se pateaza si nu face mucegai etc aceea este vopseaua lavabila Satin sau Oskar Ceramic dar cel din urma la aplicare supstanelor de curatat devine lipicios…deci Satin ar fi baza pentru o vopea de buna calitate