REZULTATE DEFINITIVAT 2012 REZULTATE AFISATE PE definitivat.edu.ro

REZULTATE DEFINITIVAT 2012 REZULTATE AFISATE online pe site-ul:  definitivat.edu.ro

Rezultatele candidatilor la proba scrisa au fost publicate online.

REZULTATE EXAMEN NATIONAL DE DEFINITIVARE ÎN ÎNVATAMÂNTPe portalul EDU definitivat.edu.ro puteti vedea listele cu rezultatele examenului de definitivat din acest an.

În zilele de 23 si 24 iulie vor fi înregistrate contestatiile depuse, procedura urmata de transmiterea acestora la centrele de reevaluare.

Solutionarea contestatiilor este prevazuta pentru data de 25 iulie, iar o zi mai târziu, în 26 iulie, vor fi afisate rezultate finale ale definitavtului 2012 (în centrele de examen).

Rezultatele candidatilor la proba scrisa a EXAMENUL NATIONAL DE DEFINITIVARE ÎN INVATAMÂNT  în MUNICIPIUL BUCURESTI ordonati dupa nume, initiala tatalui si prenume definitivat.edu.ro/generated/files/j/index.html#B

În vederea obtinerea definitivarii, cei mai multi candidati s-au înscris la urmatoarele discipline: educatoare/institutori/profesori în învatamântul prescolar – 1.250, limba si literatura româna – 697, învatatori/institutori/profesori în învatamântul primar – 477, limba si literatura engleza – 424, respectiv educatie fizica – 353.


Tags: , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*