Recuperarea parolei de Mess – Yahoo Messenger/Email

Recuperarea parolei de Mess – Yahoo Messenger/Email

Bineinteles, parola de la messenger este aceeasi cu cea de emailul facut pe Yahoo.

Poti uita parola de la MESSENGER sau un “prieten” binevoitor a schimbat-o fara ca tu sa stii, etc…

Pentru a recupera parola de la messneger sau yahoo email trebuie sa urmaresti urmatorii pasi:

1. Sa intrii aici: https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com&src=ym&partner=&intl=us

Sa alegi dintre urmatoarele optiuni:

– I forgot my password
– My password doesn’t work
– I forgot my username
– My account may have been compromised

2. Sa introduci adresa de email alternativa pe care ai folosita la creearea contului. Daca nu ai introdus un email alternativ, bifeaza “I can’t access my alternate email adress” si apoi NEXT.

3.Va trebui sa completezi data de nastere, tara in care locuiesti si codul postal. In caz in care le stii mergi la pasul urmator.

Daca in schimb nu le mai stii poti sa iti iei adio de la contul/parola de YAHOO MESSENGER/E-MAIL. YAHOO iti va returna mesajul: “Sorry, but the information you provided didn’t match the information in your profile” la nesfarsit.

4. …..

Din pacate aici se opreste aventura de recuperare a parolei de MESS.

In toate cazurile intalnite, nimeni nu cunostea datele de pa punctul 3, deoarece nu le-a introdus, sau le-a introdus pur si simplu la “misto”.

Asa ca recuperarea parolei de mess este imposibila, pe vecie.

SINGURA SOLUTIE FIIND CREEAREA ALTUI CONT DE YAHOO EMAIL/MESSENGER.


Tags: , , , , ,

IT-INTERNET-TELECOM.

14 Responses to “Recuperarea parolei de Mess – Yahoo Messenger/Email”

 1. vitzii says:

  mai chestia de la yahoo messenger care zice k sa introduci datele atle shi iti da parola e o prostie….am facut un cont la mijto cu niste date la m,ijto dar care le-am scris shi pe o foaie k e de stiut k le uitam pan sa le bag iarasi….am intat am bagat datele corecte id tot shi surpriza imi zicea k sunt datele invalide shi nu pot recupera parola
  Deci k si urmare nu poti recupera parola dak ai uitato shi aia cu ba k mi-auu furat id-ul e o prostie de genu sa afle la altii parolele shi sa faca mijto mai ales de fete aklo vor ei sa intrre cel mai mult…si cu asta ma terminat
  Bafta !!!

 2. ionutboss51 says:

  recuperare parola

 3. bianca says:

  la mn numai merge parolaaaaa!!,,,,si cea mai grava problema e.ca nu mai stiu datele.!!,,,,deoarece,miam facut idul akma vreo 5/6 ani in urma…si atunci nu mergea anul in care eram nascuta…deoarece eram prea mica,,asa zicea,,:-??.,,,si am scris un an la vrajeala….si akma..numai stiu ce sa fac..akoolo am toate idurile importante.:,,profesori,rude.prieteni.familie….deci fara id ala numai am ce face pe mass.!!1,,,,va rog ajutatimaa~~!!!,,plsss,,

 4. Marian says:

  vreau sa imi recuperez parola de la id acesta kata_bestof2010

 5. plamar says:

  si eu am pierduto’ si tot caut ceva ??? apropo se afla conturi de la banci se intra la pentagon si multe altele mai complicate si nu se poate ! sparge o amarata de parola de mess ??? e aiurea..!!!

 6. doar eu says:

  vrei parola la un id de yahoo??contacteazama cu incredere si nu vei regreta forgetpass68@yahoo.com , totul cu demonstratie!!!

 7. Vergi Vergi says:

  cum aflu o parola uitata

 8. florin says:

  nu mai pot sa imi deschid messul numi mai primeste parola si nu mai stiu ce am raspuns la intrebarile alea cand am facut id

 9. lucian ionita says:

  dunarea_albastra2000@yahoo.com
  nu mai functioneaza
  ajutati-ma va rog

 10. Lorena says:

  am nevoie de ajutor va rog ajutatima nu mai stiu parola a incercat tot ce e posibil am uitat raspunsurile la cele doua intrebarii imi stiu toate datele absolut tot in afara celor doua rasp ce pot face? am inteles ca exista posibilitatea sa o recuperez daca imi stiu datele dar cum?

 11. Elena says:

  Parola de mail o stiu, dar daca vreau sa intru pe messenger imi spune ca nu e buna si nu ma pot loga. Ce sa fac ?

 12. mot says:

  Nu mai stiu parola de mess.am uitato.si nici cele doua intrebari nu la mai stiu.dar datele personale le stiu.o mai pot cumva recupera adresa de mail?mai pot afla parola?ce trebuie sa fac?va rog astept raspuns.

 13. hutuion says:

  am uitat parola.! cum asi putea sa o recuperez va rog.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*