Reclama Sampon Clear Men Cristiano Ronaldo – masina "luminoasa" si samponul anti-matreata

Un pic de Thor, un pic de Cristiano Ronaldo, un pic de sampon Clear Men Pro Nutrium 10 si gata o reclama TV super antrenanta la un produs cosmetic pentru barbati care iubesc adrenalina.

O reclama cu vedete pentru barbati obisnuiti care cred in filmele SF (masina aduce cu vehiculele luminoase din filmul Thor) si in golurile lui Cristian Ronaldo.

E destul de greu de crezut ca Ronaldo ar avea probleme cu matreata dar…

Dar sa vedem mai bine ce este cu aceasta nou “inovatie” in domeniul sampoanelor anti-matreata.

Complexul Pro Nutrium 10 este singura formula ce contine nutrienti benefici care patrund in profunzime, 3 straturi ale epidermei, hidratand si ingrijind pielea capului si parul. Pro Nutrium 10 contine vitaminele B6, C, E, minerale, aminoacizi, doi agenti antimatreata pentru o mai mare eficienta in combaterea matretii (Zinc Pyrithione, Climbazole) si Panthenol pentru ingrijire a parului.

Spre deosebire de alte sampoane, care actioneaza doar la suprafata si elimina matreata pentru o scurta perioada de timp, samponul Clear hidrateaza in profunzime primele 3 straturi ale epidermei, eliminand matreata si prevenind aparitia ei.

Un fotbalist incearca sa “marcheze” intr-o reclama TV care promite “minunea” scaparii de matreata, un sut perfect executat spre mintea consumatorilor.

RECLAMA TV SAMPON CLEAR CRISTIANO RONALDO


Tags : , , , , ,


previous post: Reclama pate Ardealul Fainosag Postas – reclama amuzanta la Pateu Ardealul

next post: Poezii de Ziua Copilului 1 iunie – Poezii scurte pentru copii de Ziua copiilor


Daca va placut postul puteti comenta sau sa va abonati la feed pentru a primi cele mai noi stiri direct in reader.


Comenteaza