Reclama extraoptiune Cartela Cosmote ALL FREE – 350 minute nationale "da' nu merge cu ghetute"

Reclama oferta Cartela Cosmote ALL FREE “asta e “dar’ nu merge cu ghetute” – 350 minute nationale la pretu de 5,89 euro lunar

reclama cosmote extraoptiune all free

O reclama marca Comsote la o extraoptiune la Cartela Cosmote care ofera un numar fix de minute valabile atat in retea cat si national si international.

Insa atentie: extraoptiunea Cosmote All Free se poate activa doar pana azi 4 martie 2013 si este valabila pana la data de 4 iunie 2013.

O extraoptiune la cartela Comsote destul de efemera, ca si florile primite in dar sau daruite in luna martie.

Asadar, indiferent ca esti utilizator nou sau existent de Cartela COSMOTE, activeaza pana la 4 martie 2013 extraoptiunea All Free si beneficiezi de:

  •     350 minute nationale si internationale
  •     350 SMS-uri nationale
  •     100 MB trafic de date

Toate aceste minute gratuite si megabiti de trafic de internet costa doar 5.89 euro credit lunar.

Extraoptiunea cartela Cosmote All Free se reactiveaza automat pâna la data de 4 Iunie 2013 daca ai minim 5.89 euro credit în cont.

Extraoptiunea Cosmote All Free se poate activa de doua ori în timpul unei luni calendaristice.

Reclama Comsote 2013 la extraoptiunea ALL FREE este o reclama care se vrea amuzanta. Spotul TV prezinta dialogul dintre o mama si o fiica. Mama incercand sa isi aleaga o tiutna potrivita pentru o intalnire. Reclama este lunga, dialogul acceptabil. Iar finalul reclamei Cosmote ALL FREE se termina cu o replica aproximativ amuzanta: “da’ nu merge cu ghetute”.

Totul  pentru a  intari mesajul ca: “Unii oameni stiu exact de vor. Pentru restul avem o super extraoptiune de la Cosmote.

 Reclama extraoptiune Cartela Cosmote ALL FREE “Asta e. Spune tot ce trebuie sa spuna. Da’ nu merge cu ghetute”Tags: , , , ,

Reclame TV.

Comments are disabled