Programe Pentru Modficat Poze (Fotografii) – Programe de modificat poze gratis

Programe Pentru Modficat Poze (Fotografii) – Programe de modificat poze gratis

Din diferite motive atat fotografii profesionisti cat si cei amatori folosesc anumite aplicatii/programe pentru a modifica fotografiile digitale.

Un program de modificat poze usor de folosit si  gratuit, este visul oricarui utilizator începator, fara experienta în prelucrare grafica cu solutii profesionale, gen Photoshop.

1. Un program gratuit cu ajutorul caruia veti putea edita si organiza fotografiile foare usor si simplu se numeste Picasa! Gratuit DESCARCA PICASA FREE!

2. Paint.net este un program gratuit de modificat poze, cu o interfata simpla si usor de folosit. Evident, nu se poate compara cu Photoshop, dar include cele mai importante functii pentru categoria de aplicatii din care face parte. Puteti downloada de aici.

Daca in schimb iti doresti un program gratuit de modificat poze online cel mai simplu este sa cauti pe GOOGLE “Free Online Photo Editor“.

Vei gasi de la Picnik – Photo editing the easy way, online in your browser  la  Phixr – Online Photo Editor.Tags: , , , , , , ,

SOFTPEDIA.

3 Responses to “Programe Pentru Modficat Poze (Fotografii) – Programe de modificat poze gratis”

 1. vreau programe de modificat poze says:

  gimp e mai greoi, dar e OK

  Picassa e foarte OK daca stii sa te limitezi un pic Smile asta ca sa nu-ti incarci calculator inutil cu soft gen Photoshop, pe care-l folosesti la 5% din puterea lui… deci e aproape inutil.

  Alte programe de modificat foto?

 2. Daniela says:

  Incearca site-ul asta de trucat poze! E gratis, in limba romana si f. usor de folosit! WRITEONIT.ORG

 3. madalinaardeleanu98 says:

  sunphoto… iubesc acest program