PROGNOZA METEO APRILIE 2014 PROGNOZA METEO MAI 2014

PROGNOZA METEO APRILIE 2014

Valorile termice in luna aprilie 2014 vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sudice ale Romaniei, local,  valorile se vor situa sub aceste medii.

In luna aprilie 2014 cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general excedentare, exceptand arii restranse din sud si est, unde vor fi apropiate de mediile multianuale.

PROGNOZA METEO MAI 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in vestul si sud-estul tarii si se vor situa, in general, sub aceste medii in restul teritoriului.
vremea in bucuresti si la munte
Cantitatile lunare de precipitatii ale lunii mai vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii.

Se pot înregistra averse, descarcari electrice, instabilitate atmosferica si pot aparea conditii de grindina pe un fond termic usor deficitar.

PROGNOZA METEO LA MUNTE de 8 Martie

La munte, pe tot parcursul intervalului de prognoza, atat regimul termic mediu diurn, cat si cel nocturn nu vor avea variatii semnificative.

Mediile temperaturilor maxime la munte vor fi de la doua grade Celsius la 4 grade, iar ale celor minime între—5 si minus doua grade.

Pana în jurul datei de 8 martie, pe arii extinse se vor semnala precipitatii, temporar moderate cantitativ, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.

Apoi, pâna la sfarsitul intervalului de prognoza, la munte pe arii restranse vor mai fi precipitatii slabe si trecatoare.

Articol din categoria: vremea de Pate 2014, vreme la munte aprilie 2014, prognoza meteo  de 1 mai 2014Tags: , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

Comments are disabled