Poze Maria Simion Nunta de vedete Antena 2 – wiki

Poze Maria Simion prezentatoare Showbiz Report Nunta de vedete Antena 2 – wiki

Designer-ul Maria Simion este cea mai noua vedeta a postului Antena 2 .

Inlocuind-o pe Ilinca Vandici, Maria Simion îi invita pe telespectatori la un “Showbiz report” , cu un format nou – “Nunta de vedeta”.

In “Nunta de vedete” invitatii îsi vor spune povestile de dragoste si vor împartasi cu publicul telespectator emotiile nuntilor lor.

Designerul Maria Simion, creatoarea brandului Wonder Lolita, vrea sa te faca sa privesti viata ca pe un basm. Hainele pe care le creeaza si pe care le poarta sunt la fel ca firea ei, dar si ca apartamentul în care locuieste: un stil vesel, copilaros, plin de culoare.

Brandul Wonder Lolita a fost lansat in 2007 de catre Maria Simion si in acelasi an, s-a deschis si primul magazin Wonder Lolita in Bucuresti.

Stilul Wonder Lolita este unul simplu si romantic cu accente date de detalii cusute manual, scotand in evidenta feminitatea, delicatetea celor care poarta creatiile Wonder Lolita.

Acestea fiind spuse despre Maria Simion, ramane sa vedem daca succesul din moda se va repetea si pe micul ecran, si emisiunea “Showbiz – nunta de vedete” de la Antena 2 va fi o reusita.

sursa imagini: facebook.com/mariasimionwl

maria simion biografie designer  wiki maria simion nunta de vedete

foto etichete: maria simion designer, contact maria simion, maria simion rochii de mireasa,  maria simion facebookTags: , , , ,

Vedete romanesti si internationale Blog.

Comments are disabled