Poze cu Simona Gherghe si "iubitul" ei – cancan in miez de noapte

Poze cu Simona Gherghe si “iubitul” ei – cancan in miez de noapte

poze simona gherghe iubitE greu sa fii vedeta. Lucru pe care Simona Gherghe il simte pe pielea ei de “blonda” misterioasa.

Cati nu vor sa o pozeze pe Simona Gherghe alaturi de un barbat?

Mai ales ca nu de mult se specula prin ziarele mondene sau alte forumuri ca Simonei i-ar place femeile si nu barbatii.

Dar astea sunt sigur doar barfe rautacioase.

Dovada stau si noile poze cu Simona Gherghe surprinsa la ceas de noapte alaturi de un barbat si culmea nu alaturi de o femeie.

Respectivele fotografii au fost prezentate de Revista Spy, si despre ele scrie si cancan.ro sub titlul: Atentie, imagini inedite! Simona Gherghe, întâlnire în miez de noapte cu un barbat!

Vedeta TV s-a afisat, spre deliciul curiosilor, alaturi de un domn intre doua varste care i-a tinut de urât timp de patru ore într-un restaurant din Capitala.

La iesire, pentru a nu fi pozata  Simona Gherghe  s-a întors în restaurant si, împreuna cu prietenul sau, a mers pe la bucatarie.

Din pacate pentru cei doi existau paparazzi si acolo, asa ca nu au mai avut ce face, fiind nevoiti sa se lase fotografiati.

Stie cineva cum il cheama pe misteriosul “iubit” al Simonei Gherghe?

sursa: cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/atentie-imagini-inedite-simona-gherghe-intalnire-in-miez-de-noapte-cu-un-barbat-i-a-provocat-zambete-timp-de-patru-ore-205992.htmlTags: , , ,

Vedete romanesti si internationale Blog.

Comments are disabled