Oferte locuri de munca – oferte litoral 2010 sau oferte Paste 2010

Oferte locuri de munca – oferte litoral 2010 sau oferte Paste 2010

La inceput de 2010 romanii sunt in cautare de locuri de munca. Spectrul somajului aduce spaima si dorinta de a cauta un loc de munca. Ofertele de locuri de munca sunt la mare cautare.

Chiar daca unele televiziuni considera ca romanii nu mai sunt interesati de locurile de munca din strainatate, realitatea este alta.

Pe locul doi in ultimele 7 zile in cautarile efectuate dupa cuvantul cheie “oferte” este constructia derivata: oferte de munca in strainatate. Adevarat este ca romanii nu se mai ingramadesc la OJFM-uri pentru a obtine un job in strainatate. Majoritate apeleaza la prieteni, la cunoscuti la toti cei care deja lucreaza de mult in afara tarii si stiu cum merg lucrurile acolo. Iar pe net cele mai serioase siteuri de oferte de munca sunt: ejobs.ro si bestjobs.ro

In schimb cei mai neafectati de criza, se ingramadesc sa caute online cele mai avantajoase oferte de Paste 2010 sau de ce nu, oferte litoral 2010! Mai ales ca prognoza meteo pe termen indelungat arata o vara 2010 foarte calduroasa!

Iar daca aveti un loc de munca stabil,  si nu va tenteaza sa plecati de Paste sau in vacanta de vara pe litoral, va mai ramane sa studiati ofertele Carrefour! Poate reusiti sa prindeti o reducere last minute la Carrefour si va mai cumparati ceva.


Tags: , , , , , , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

4 Responses to “Oferte locuri de munca – oferte litoral 2010 sau oferte Paste 2010”

 1. SERIF ELCHIAN says:

  Ma numesc,Serif Elchian am 15 ani sunt din Medgidia,si as dori un loc de munca pe litoral ca ajutor de ospatar sau ajutor de barman nu am mai muncit niciodata dar cred ca pot face fata situatiei.Numarul meu de telefon este:0786028164. MULTUMESC!!!

 2. Flory says:

  Buna ziua , ma numesc Balareanu Florin-Andrei am 18 ani si sunt din Giurgiu , as dori sa gasesc si eu un loc de munca pe litoralul romanesc , pe timpul vacantei.
  Multumesc anticipat!
  Numar de telefon 0765259170

 3. GABI says:

  Ma numesc Dima Gabriel,am 34 ani,am experienta in domeniul ospatariei si caut un loc de munca pe litoralul romanesc. MULTUMESC ANTICIPAT. 0766477310

 4. Adriana says:

  Am 33 ani asi dori sa gasesc de lucru pe Litoral romanesc,camerista,restaurant,curatenie.Am experienta in turism.Cv la cerere.yana337@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*