Mesaje triste pentru FaceBook – mesaje triste de pus pe Facebook

Mesaje triste pentru FaceBook – mesaje triste de pus pe Facebook

Cateva mesaje triste pentru status-ul de FaceBook. Mica selectie de mesaje triste de pus pe FaceBook la care puteti contribui postand la comentarii mesajele triste care va plac.

1. De ce te iubesc cand tu ma urasti? De ce te vreau cand tu ma alungi? De ce peste tot esti tu? De ce mai privit? De ce miai zambit? Mai facut sa cred ca totul e adevarat,stiai ca o sa te iubesc si totusi te-ai jucat cu sentimentele mele.

2. Este foarte greu sa te schimbi, dar si mai greu cand incepi sa-ti dai seama ca sunt sanse mult mai putine ii a schimba ceva in bine pentru viata ta!

3. Cand simti ca nu mai e nimic pe pamant pentru tine, e cel mai potrivit moment sa ridici capul din el mai sus ca niciodata. Cand simti ca ai pierdut totul, prinde curajul sa porti cele mai neinfricate batalii, luptand ca cel care nu mai are nimic de pierdut. Unde nu e lumina, e intuneric. Unde nu e dragoste, e frica si durere. Nu renunta niciodata, nu traiesti intr-o lume alba sau neagra, traiesti intr-o lume colorata.

4. Razbunarea nu-mi aduce satisfactii, insa indiferenta mea ti-o daruiesc cu multa dragostea. De ce sa plang atunci cand pot sa rad?

5. Indiferent cum se termina iubirea dintre doi, aceasta gaseste intotdeauna o metoda de a lasa in urma o lacrima.

6. Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor

7. Dragostea e un vis frumos din care te poate trezi doar minciunile. Dragostea e o floare pretioasa pe care unii se reped sa o smulga cu lacomie numai pentru ei ca sa se mire dupa aceea cum li se ofileste in brate.

8. Un zambet inseamna fericire, dar o lacrima nu inseamna neaparat durere. Poti plange cand esti fericit, dar nu poti zambi cand inima iti plange.

9. Iubirea, ce simplu cuvant pentru necuprinse intelesuri; durere, tradare, minciuna, ura, neincredere, si atat de multe alte cuvinte si fapte care lupta impotriva ei… sa ne mai miram ca si iubirea mai pierde uneori?

10. Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singura niciodata

11. Ai fost o carte atat de frumoasa si-mi pare rau ca nu am apucat decat sa te rasfoiesc grabit, ti-as fi citit cu drag fiecare rand al inimii si sunt convins ca nu m-as fi plictisit niciodata.

12. Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.Tags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled