Mesaje si felicitari de Sf Gheorghe – SMS si texte de urari onomastice pentru Gheorghe, Georgiana

Mesaje si felicitari de Sf. Gheorghe – SMS si texte de urari onomastice pentru Gheorghe, Georgiana…

Pentru toti care isi vor serba ziua numelui, de Sf. Gheorghe, Gica, George, Georgiana, Geta, Gheorghe… un sincer LA MULTI ANI, si cateva idei de mesaje si felicitari aniversare dragute, de trimis celor dragi in prag de sarbatoare!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani Georgiana!

Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani Gheorghe!

Iti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

Toate florile din lume pentru tine Georgeta! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani Gheorghe!

related: urari de sfantul gheorghe, mesaj sfantul gheorghe, mesaje pt sf gheorghe, felicitari animate sf gheorghe,    texte  felicitari sf gheorghe,    felicitari aniversare sf gheorgheTE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , , , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*