Mesaje pentru Zi de Nastere

Dragostea unei mame

Dragostea unei mame determina cum ne iubim si cum ii iubim pe ceilalti. Nu e vreun petic de cer care sa nu fie aprins de aceasta prima dragoste. Privat de dragoste universul ar fi un loc de durere. Dar ne nastem intr-o lume care ne intampina plansetele cu bucurie. Cat de mult iti datorez pentru sarutul care mi-a spus cine sunt! Cel mai mare dar, dragostea de viata era in ochii tai zambitori. Datorita tie lumea mea e plina de gratia zambetului tau tandru. Orice adiere a destinului poarta mireasma imbratisarilor tale. Mama iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. Astazi iti urez “La Multi Ani!” si iti fac o promisiune de a fi intotdeauna alaturi de tine. Ai fost cea mai buna mama pe care si-ar putea-o dori cineva. Iti multumesc, si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca.

Fiica incantatoare

Fantastica
Incredibila
Iubitoare
Carismatica
Absolut uimitoare

Asa esti si tu fiica mea, si asa ar trebui sa fie si ziua ta!
La multi ani!
Cu dragoste

Fiului nostru

Dumnezeu ne-a dat intr-o buna zi un baiat deosebit. Ne-ai fost incredintat ca noi sa-ti veghem calea. Dragostea pe care am avut-o pentru tine chiar de la inceput, a crescut in fiecare zi, astfel ca azi ne umple inimile. Ochii tai au fost zambitori sau plini de lacrimi. Dar odata cu trecerea anilor tu ai devenit adult, chiar sub ochii nostri, e greu sa intelegem ca baiatul nostru s-a transformat intr-un barbat. Intotdeauna am facut tot ce am putut pentru tine si speram ca sansele pe care ti le-am oferit au fost indeajuns. Cand realizam tot ce ai dobandit suntem foarte mandri si ne simtim plini de respect pentru marele om ce ai ajuns sa fii. Fiule iti uram o zi de nastere fericita si speram ca de-a lungul anului toate dorintele si visele sa-ti devina realitate. Fie ca momentul acesta sa-ti fie drag, sa fie un moment pe care sa ti-l amintesti, un moment cu prieteni dragi, familie si cu amintiri placute.

Pentru un prieten deosebit
Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata. Si fie ca viitorul sa fie intesat cu lucruri de bine. Astazi (si in fiecare zi ) ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de liniste, fericire, de prieteni buni, familie si momente de neuitat. Prietenia ta inseamna pentru mine mai mult in fiecare an. Pe masura ce inaintam in timp devenim mai apropiati.
Fie ca ce e mai bun sa vina de-acum incolo. La multi ani! Amintirile de la zilele de nastere sunt cele pe care inima nu le uita niciodata. Reuniuni de prieteni pline de caldura, momente fericite petrecute cu familia si cei iubiti, o acumulare din ce are ziua si viata mai bun.Tags: ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

One Response to “Mesaje pentru Zi de Nastere”

  1. Ionela says:

    Super tary mesajele !!!:)