Mesaje pentru Facebook amuzante – mesaje faine si funny de pus pe Facebook

Mesaje pentru Facebook amuzante – mesaje faine si funny de pus pe Facebook

Cauti mesaje amuzante care sa te binedispuna sau vrei sa inseninezi ziua unui prieten sau prietene?

Aici vei gasi cateva mesaje amuzante potrivite in orice context, mesaje faine de pus pe Facebook sau de dat pe messenger sau SMS, mesaje amuzante pe care le poti trimite cu usurinta oricarei persoane.  Mesajele amuzante vor face ziua mai vesela oricui vei decide sa le trimiti si vor aduce un zambet pe buzele prietenilor tai de pe Facebook.

1. Imi lipseste atingerea ta catifelata pe tot corpul meu atat de rece, mi`e frig fara mangaierile atat de suave pe care le primesc de fiecare data cand ma misc si tu esti cu mine, imi lipsesti, dar nu te gasesc … pijamaua mea !

2. Mintea mea este asa de incuiata uneori de si eu ma chinui cateodata sa intru si nu pot… si mai stau pe la usa pana imi deschide!

3. 10% te vreau, 20% te doresc, 30% iti doresc fericire, 40% iti vorbesc sincer, 50% as vrea sa fii cu mine, 60% as vrea sa-mi scri scrisori, 70% te iubesc, 80% as vrea sa te privesc mereu, 90% as vrea sa vii la mine, 100% FAC MISTO de tine!

4. Daca iti promit ca o sa-mi fie dor de tine, vei pleca?

5. O sa vin sa te vad. Imi doresc sa te atingsa-ti simt fiecate vibratie. Vreau sa te am si sa fii sclava mea. O sa arzi in calduri, o sa te tavalesc tot patul si o sa te fac sa transpiri. O sa te am si promit ca zece zile numai iesi din casa. Ai sa fii sclava mea si o sa ma simti in fiecare particica a trupuluitau. Nu te speria sunt eu GRIPA! Ce crede-ai ???

6. Imi pare rau, dar cred ca am probleme cu vederea. Nu ma vad vorbind cu tine.

7. Nu te tachinez, sunt doar un reminder a ceea ce nu poti sa ai.

8. Pasarile o fac, albinele o fac, nu stiu daca n-am putea sa o facem si noi. Stiu ca amandoi am vrea, dar suntem oameni si nu putem zbura!

9. As vrea sa-mi petrec tot restul vietii alaturi de tine – incercand sa te schimb intr-o persoana cu totul diferita.

10. Daca ai vointa poti muta muntii din loc. Daca ai cap ii lasi acolo, nu te deranjeaza.

11. Baieti sunt ca laptele; cu cat ii lasi sa astepte mai mult cu atat se acresc.

12. Iti jur, sunt atenta la ceea ce spui. Perna si si patura sunt doar de decor.

13. Daca am fi numai noi doi pe o barca si s´ar scufunda iar pe ea s´ar afla doar o singura vesta de salvare mi-ar fi fi dor de tine.

14. Nu poti cumpara fericirea, dar poti cumpara inghetata si asta e cam acelasi lucru.

15. O Bomboana ii spune unei ciocolate: `Doamne ce dulci suntem`, iar ciocolata ii spune: `Noi dulci?! S-o vezi persoana care citeste acest mesaj!Tags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled