Mesaje onomastica – Urari Sf Ion – texte de Sf Ioan

Mesaje onomastica – Urari Sf Ion – texte de Sf Ioan – mesaje SMS LA MULTI ANI

Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. La multi ani Ioane, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

La multi ani de Sf Ion! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI de parca acum ar fi sfarsitul!

Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui care mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani Ionel!

Iti doresc Ioana ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti mai urez traditionalul ” La multi ani !”

De Sf Ion am un mesaj: iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*