MESAJE MULTI ANI PT SF PETRU SI PAVEL – NUME DERIVATE

MESAJE MULTI ANI PT SF PETRU SI PAVEL – NUME DERIVATE

In fiecare an, pe data de 29 iunie, facem pomenirea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Sf Petru si Paveli sunt sarbatoriti impreuna pentru ca au murit in aceeasi zi, de 29 iunie a anului 67, in timpul prigoanei crestine declansata de imparatul roman Nero.

Sa vedem cine isi serbeaza ziua onomastica de Sf. Pavel si Petru.

NUME DERIVATE PETRU SI PAVEL:

Petre, Petrache, Petra, Petruta, Paul, Pavlu, Pavelica, Pavalas, Pavu, Pavelina, Paulina, Polina, Paulica, Paulita, Pavelica, Pavelita, Pavaluta, Paveluta, Paulica, Paula, Paulina

Mesaje, sms-uri, urari si felicitari de Sf. Petru si Sf. Pavel – Traditie si sarbatoare de Sfintii Apostoli Petru si Pavel

Mesaje de Sf. Petru si Pavel, sms urari si felicitari onomastica

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

Noroc si sanatate , draga Paul. Sa-ti cresca vaca cat un elefant in staul. Multi ani cu fericire sa traiesti. Cu orice an adaugat sa-ntineresti .

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Petru/Pavel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Sa ne traiesti cu numele , Petrica ! Prin viata treci cu fruntea sus si fara frica asemeni sfantului ce numele ii porti, viteaz . In sanatate si avere fii cal breaz !

Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Sa ai o zi plina de soare Lumina sa te inconjoare, Cei dragi sa te iubeasca Inima sa-ti infloreasca. Sa-ti de-a Dumnezeu sanatate Bucurie , prosperitate, Viata lunga si succese De lume sa nu-ti pese. LA MULTI ANI Paula!TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*