MESAJE FLORII – URARI FLORII CU FLORI – FELICITARI CU OCAZIA FLORIILOR

MESAJE FLORII – URARI FLORII CU FLORI – MESAJE ONOMASTICA FLORIILOR

De Florii este aniversarea tuturor celor cu nume derivate din flori: Violeta, Florin, Viorica, Camelia, Dalia, Margareta, Narcisa, Brandusa, Crina, Lacramioara, Viorel, Sanzaiana, Anemona, Rosalia, Floarea, Mugurel si a altora. La Multi Ani tuturor care-si sarbatoresc in Duminca Floriilor, 8 aprilie 2012,  ziua numelui !

Cele mai frumoase exemple de mesaje de Florii, urari si felicitari onomastice cu ocazia Floriilor, pentru cei si cele cu numele de flori.

1. Existã flori in gradina mea, exista flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc in intuneric! Esti cea mai frumoasa floare a mea. La multi ani.

2. Cineva spunea ca frumusetea trebuie sa moara, iar florile platesc cu frumusetea lor fiecare secunda. Sunt atat de frumoase cand cresc, dar si foarte triste cand sunt rupte si mai traiesc doar cateva clipe. Invata sa asculti florile, sa le admiri frumusetea, dar mai ales invata sa le protejezi, sa le hranesti cu dragoste si bucurie.

3. Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decit sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar aflasi sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim. Florile sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate.

4. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj pentru Floarea mea, de la cel ce te iubeste!

5. Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume, unei flori. La multi ani!

6. Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

7. Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta. O primavara frumoasa!Tags: , , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled