MESAJE FLORII – URARI DE FLORII 2013 – SMS DE LA MULTI ANI DE FLORII

MESAJE FLORII – URARI DE FLORII 2013 – SMS DE LA MULTI ANI DE FLORII

1. Esti ca un trandafir crescut in inima mea…promit sa ma transform in apa, aer, lumina pentru tine. Tu promiti sa infloresti numai pentru mine?

2. Aceasta zi sa îti aduca atât de multe flori încat sa te pierzi printre ele si tot atâtea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!sms mesaje 2013 florii_la_multi_ani

3. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza “la multi ani!” unei alte flori.

4. Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

5. Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

6. Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiasca…La multi ani!

7. Totul pe lume se schimba, doar florile se deschid în fiecare primavara; pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza: La multi ani!

De Florii, se obisnuieste a se sarbatori toti cei care poarta nume de floare. Exemple de nume care se sarbatoresc in Duminica Floriilor:

Brandusa, Camelia, Codrina, Codrut, Codruta, Crina, Crizantema, Delia, Floarea, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofita, Gherghina, Iris, Lacrimioara, Laur, Laura, Laurentiu, Margareta, Narcis, Narcisa, Panseluta, Romanita, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorica, Zambila, Zambilica, etc.

Duminica Floriilor este o sarbatoare crestina fara data exacta, comemorata întotdeauna în ultima duminica dinaintea Pastelui.

Sarbatoarea comemoreaza un eveniment mentionat de catre toate cele patru evanghelii (Marcu 11:1–11, Matei 21:1–11, Luca 19:28–44, Ioan 12:12–19): intrarea triumfala a lui Iisus în Ierusalim în zilele dinaintea patimilor.

Floriile sunt denumite, de asemenea, Duminica Patimilor sau Duminica Floriilor a Patimilor Domnului.Tags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled