Mesaje emotionante de La Multi Ani – Mesaje emotionante de dragoste

Mesaje emotionante de La Multi Ani – Mesaje emotionante de dragoste

1. Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoana in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, insa un cerc nu se sfarseste niciodata. La multi ani iubire.

2. Daca uneori voi trece pe langa tine, fara sa-ti spun ceva, este pentru ca timpul ma preseaza… Daca uneori iti voi spune un cuvant care sa te doara… este pentru ca vreau sa fii perfect si pentru ca … Te iubesc si iti doresc La multi ani.

3. De ziua ta nu uita ca viata nu doare atata timp cat te gandesti cat de mult s-au schimbat lucrurile, pe cine ai pierdut pe drum si cata vina ai avut tu. La multi ani si multe ganduri.

Mesaje emotionante de La Multi Ani

4. Strigatul inimii mele se aude din departari te cheama la ea. Fara tine ma simt pe un drum fara sfarsit. Un drum care parca nu se mai temina niciodata. Incerc sa merg mai departe dar totul mi se pare un abis in care ma afund tot mai adanc si oricat as vrea si as incerca sa ma inalt simt ca nu mai am scapare… Si nu uiti asta astazi cand iti vei serba ziua de nastere.

5. Singura si trista nici nu cred in tristete! Nici nu e nevoie. Este chiar aici langa mine! La multi ani tie care  esti departe de ziua ta si de inima mea.

6. Daca as putea sa dau timpul inapoi as face-o nu ca  sa te scot din sufletul meu, ci doar pentru a reusi sa pot schimba tot raul ce am facut! La multi Ani.

7. Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun.  Din pacate nu pot atinge Soarele sa ti-l daruiesc. Nu pot atinge stelele pentru  a ti le darui.  Nu iti pot da nimic mai mult decat inima mea, gandurile mele, trupul meu. Intreaga mea fiinta iti doreste La multi ani si nu uita ca TE IUBESC.

Poti folosi aceste texte pline de emotie ca statusuri pentru mess sau FaceBook  sau le poti trimite ca mesaje emotionante, alegerea este la tine, doar exprima-ti sentimentele, acest lucru te va elibera. Speram ca aceste Mesaje emotionante de dragoste sa te inspire si sa te ajute.Tags: , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled