Mesaje de multumire pentru prieteni – Mesaj de multumire pt Facebook

Mesaje de multumire pentru prieteni – Mesaj de multumire pt Facebook

Mesaje de multumire pentru prieteni. Mesaje de multumire pe care le puteti folosi cum vreti. Ca SMS-uri de multumire, ca mesaje pentru FaceBook, ca statusuri de multumire etc. Daca va plac alte mesaje de multumire pentru prieteni atunci nu ezitati sa le postati aici ca si comentarii.

1. Nu stiu daca prin mesaje de multumiri am sa ma revansez vreodata si eu dar stiu ca atunci cand vei avea nevoie de mine o sa fiu acolo mereu.

2. Se spune ca venim pe aceasta lume fara nimic… dar eu am avut de la bun inceput parinti remarcabili care m-au hranit si m-au invatat, m-au protejat si m-au iubit, m-au incurajat… Asa ca, eu am venit pe lume avand totul. Va multumesc pentru tot!

3. Sunt moment în viata când avem nevoie de prieteni. Sa-i stim aproape. Gata  sa faca orice, sa mearga oriunde. Îti multumesc ca esti unul dintre ei.

4. Mesajul acesta de multumire nu inseamna nimic pentru momentele cand imi era sufletul greu si nu eram in stare de nimic.

5. În viata nu totul este roz si oamenii sunt ca niste animale flamande  si uneori toti avem nevoie de mesaje de încurajare si de îmbarbatare. Primeste unul de la mine si sa fii mereu in sarbatoare.

6. Pentru tot ce ai facut pentru mine vreau sa iti multumesc. Sper ca voi putea, la randul meu, sa fiu alaturi si pentru tine asa cum ai fost tu. Esti un adevarat prieten pentru mine!

7. Un simplu multumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emotiile pe care mi le-ai daruit sau pentru zambetul de pe fata mea!

8. Tu esti prietena mea si ai fost mereu alaturi de inima mea La greu, la bine tu ai fost langa mine Eu te iubesc si te pretuiesc, ca o prietena ca tine nu mai are nimeni!

9. Pentru tine, prieten drag. Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.

guest post by DanielaTags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled