Mesaje de La multi ani pentru Sfantul Ioan

· Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
· Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri.
· Nu am solutii pentru toate problemele din viata ta, pentru indoielile si temerile tale, dar te pot asculta si impreuna putem cauta raspunsuri.
· Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.
· La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.
· Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.
· Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.
· Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa
· Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri
· La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevino
· Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri
· De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine.
· Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!
· Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
· Pentru toti anii in care ai fost primul meu gand dimineata si ultimul seara, doresc sa iti spun ca fiecare an este mai dulce ca ultimul si, daca ar trebui sa o iau de la
· La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
· De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi!


Tags: , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

One Response to “Mesaje de La multi ani pentru Sfantul Ioan”

  1. Flori spune:

    foarte frumoase mesajele ce pot insotii buchete de flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*