Mesaje de Dragoste mai speciale – Mesaje de dragoste la distanta

Cateva mesaje de dragoste la distanta, pentru El sau pentru EA.

Mesaje de dragoste mai speciale, intime texte minunate de iubire pe care este pacat sa nu le folosesti atunci cand vrei sa iti exprimi iubirea prin cuvinte.

Mesaje de dor si iubire, ce sa ii spui iubitului sau iubitei cand sunteti departe unul de celalalt.

mesaje de dragoste la distanta mesaje speciale de iubire1. Ne desparte distanta dar daca ai privi dincolo de fereastra camerei tale m-ai zari pentru ca eu sint totul: noaptea,linistea,iubirea… iti trimit lacrimile mele pentru ca sufletul meu se ineaca in lacrimi,iti trimit sufletul meu pentru ai da viata prin tine.Gindeste-te la mine …fii pamintul meu ,lasa-ma sa fiu ploaia ta…

2. Astept cu nerabdare clipa cand o sa ma pierd din nou in bratele tale si tirziu, in noapte, sa ni se implineasca visul de iubire. In soaptele tale vreau sa ma cufund si sa adorm intr-un dulce sarut… Mi-e atat de dor de tine si de imbratisarea ta…

3. Soarele rasare si apune in fiecare zi, dar viata mea sta pe loc. Va incepe sa se miste cand ne vom reintalni.

4. Gandul imi zboara de fiecare data la tine si am impresia mereu ca esti langa mine, alaturi de inima mea si de aceea dragostea ta ma face sa uite de distanta ce ne desparte De aici de departe iti trimit un sarut dulce si suav care sa te faca sa uiti ca nu putem fi impreuna in fiecare zi .

5. Chiar daca esti departe, te simt langa mine de fiecare data cand pun capul pe perna si parfumul tau imi invaluie simturile.

6. Am intrebat ploaia de stie ceva despre tine… si ploaia mi-a picurat sarutarile tale peste pielea-mi infierbantata de emotiile cautarilor. Am intrebat soarele, daca te-ai vazut pe undeva… si soarele a trimis o raza care mi-a mangaiat trupul infrigurat de oboseala asteptarii. Bine te-am gasit fericire… mai stai… mai dureaza un pic… pana spre clipa plecarii in infinit.

7. Distanta dintre doua inimi nu este un obstacol, este un reminder care ne aminteste cat de puternica este dragostea noastra.

8. Noaptea trecuta am imbratisat perna si am visai ca erai tu. In noaptea aceasta, imi doresc sa visez perna si sa te imbratisez pe tine.

9. Pe zi ce trece, dorul de tine devine din ce in ce mai usor, pentru ca stiu ca se apropie din ce in ce mai mult ziua in care ne vom revedea.

10. Fiecare minut inseamna o ora, fiecare ora inseamna o zi si fiecare zi inseamna un an… atunci cand nu sunt cu tine… Doar adierea calda a sufletului tau mi-ar putea alina dorul de tine.

Speram ca aceste cateva dintre cele mai emotionante mesaje de dor, mesaje speciale de dragoste la distanta deoarece nimic nu este mai greu de suportat intr-un cuplu decat distanta. Uneori, chiar nu ai cum sa eviti situatiile in care esti departe de iubitul tau sau iubita ta.Tags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled