MESAJE DE DEZAMAGIRE – MESAJE DE DEZAMAGIRE IN DRAGOSTE

MESAJE DE DEZAMAGIRE – MESAJE DE DEZAMAGIRE IN DRAGOSTE

Iata cateva texte de dezamagire in dragoste, cateva fraze de dezamagire, mesaje frumoase chiar daca in sine sunt mesaje dureroase, atat pentru EL cat si pentru EA.

1. Cand m-ai avut alaturi nu m-ai pretuit, acuma stam deoparte, si-ti pare rau de toate, si-ti dai seama “Ca ma iubesti”. Eu te-am iubit, dar acum de iubirea mea are altcineva parte, de la care primesc ceea ce tu nu mi-ai oferit DRAGOSTE, FIDELITATE. Acuma nu mai vreau sa stiu de tine, nu-mi mai spune ca simti ceva pentru mine, ai trecut, ai fost si ai disparut, a trecut si te-am uitat.

2. Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor

3. Dragostea adevarata nu are un sfarsit fericit. Dragostea adevarata nu are sfarsit!

4. Despartirea noastra a fost cruda si ma bucur ca esti la departare pentru ca nu poti sa-m vezi ochii care plang fara incetare.

5. Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…

6. Pacatul nu are uneori limite si se poate identifica cu infinitul, atunci cel mai mare pacat al meu este ca te iubesc in infinit !

7. Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.

8. Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…

9. Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine!

10. Va venii odata vremea cand vei zice: “Acum sunt pentru tine,nu sunt pentru alta”,iar eu in lacrimi iti voi raspunde:”Ai fost pentru mine acum fi pentru alta”.

11. Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel care il iubesti iubind pe altcineva.Tags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled