Mesaje de Buna Dimineata faine – mesaje frumoase pentru dimineti cu iubire – LOVE SMS

Buna Dimineata! Mesaje de Buna Dimineata – mesaje frumoase pentru o dimineata cu iubire

Pentru ca ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti dimeneata, sa fie insorit si sa iti incepi ziua cu cateva cuvinte sincere si frumoase care sa iti aduca zambetul pe buze. Mesaje de Buna dimineata cu care puteti lumina inceputul de ziua a fiintei iubite intr-o zi ploioasa, mohorata. Cateva cuvinte alese, cuvinte dragute care incalzesc inima.

1. Buna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticim sa aratam lumii intregi cate de mult noi ne iubim!

2. Poti sa-ti spun astazi Buna Dimineata si ca te iubesc? Daca nu, iti pot spune maine ? Dar poimaine ? Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea si tu esti dimineata mea.

3. Soarele nu ar fi straluci, cerul nu ar fi senin si eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu. Buna Dimineata Iubirea Vietii Mele.

4. Cand ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine… Se pare ca eu ma gandesc mai mult… Buna dimineata!mesaje faine de buna dimineata pt iubita

5. Buna dimineata, as vrea sa fiu prima raza de soare ce iti mangaie chipul dimineata, dar stiu ca nu pot. As vrea sa fiu ultima raza de luna ce te adoarme dar stiu ca nu pot. Sunt doar un om ce te iubeste si fara tine nu traieste!

6. Buna dimineata iubire, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine dragostea mea. Te Iubesc!

7. Buna-Dimineata te iubesc, in fiecare zi ma indragostesc… de tine si zambetul tau.

8. Am vrut sa-ti dau un mesaj de buna dimineata de cand ma stiu, dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu ?!

9. Ziua începe dimineata si se termina noaptea. Hai sa începem si noi sa ne iubim. Buna dimineata iubita!

10. Iubito, buna Dimineata. Te iubesc, in fiecare zi ma indragostesc ….de tine!

11. Cine se trezeste de dimineata este mult mai obosit, cine se scoala mai tarziu e mult mai fericit. De-asta nu ti-am dat mesaj de la primele ore ale diminetii. Buna dimineata, iubitul meu!

12. Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Te iubesc! Buna dimineata!

13. Ai crede ca te-am uitat, ai crede ca nu-mi pasa sau ai crede ca nu ma gandesc la tine. Te inseli, inca esti in visele mele. Buna dimineata!

Interese legate de articol:

statusuri de buna dimi, sms buna dimineata iubitoTags: , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled