Mesaje de adio, mesaje de despartire

Mesaje de Adio

 • Adio si nu vreau sa te mai vad niciodata, esti cea mai trista poveste pe care am trait-o vreodata


 • Mesajele de adio si sau de ramas bun merg de minune cu o tarie sau cu un vin bun


 • Trenul a plecat si se scurge pe sine..adio iubire dar ramai cu mine


 • Iti zic adio printre lacrimi si te las in drum…am suferit prea mult ca sa te iert si acum


 • Cat am fost cu tine timpul in loc s-a oprit, am avut nevoie de timp sa-mi dau seama ca esti un nenorocit


 • Adio gradinita scoala si facultate, m-am saturat de invatat, m-am saturat de toate


 • S-a terminat si liceul, adio copilarie, ma asteapta viata grea, facultate, puscarie..


 • Acest mesaj de adio este ultimul mesaj de la mine, mi-ai provocat numai suferinta si momente de rusine


 • Adio prieten drag, viata ne-a despartit, eu o sa te port in suflet..pana la infinit


 • Cat ai fost cu mine ai fost cel mai mare bou, drept urmare iti dau acest mesaj de adio din tot sufletul meu


 • Pentru ca m-am mintit si m-ai umilit, acest mesaj de adio este un semn ca ne-am despartit


 • Acum imi spui ca ma iubesti,ca sunt viata ta….iar maine o strangi in brate pe alta…imi spui ”adio,iubito nu ne potrivim” si dupa trei ani vrei sa ne despartim…doar vorbe goale am primit de la tine,in rest doar lacrimi si suspine..


Tags: , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

10 Responses to “Mesaje de adio, mesaje de despartire”

 1. cum tea lasat sufletul tau ca sa imi faci atata rau…in chimb eu team iubith…dar am primit doar lacrimi…si mai chinuit…..

 2. marian says:

  aseara ti-am trimis un inger sa te vegheze… dar ingerul sa intors suparat spunandumi ca un inger nu poate veghea un alt inger…PENTRU DETALII ma puteti gasi pa ID-ul marian_83_4u

 3. anyta says:

  te iubesc ,te voi iubi..pana sfatsitul vietie mele va veni.. te iubesc la infinit nu stiu dc eu te’am ranit..

 4. doriss says:

  alunga-mi amarul si alina-mi durerea ce imi bintuie-n suflet si-mi sfisiie sparantza…

 5. chivu nicoleta says:

  Uneori viatza ne da lectzii..Dar noi nu jtim sa invatzam din ele…Jtim sa dam vina pe altzii pt grselile noastre pt k asa am fost invatati… Dar uneori e bine sa ne uitam inapoi sa vedem cine ne vrea binele si cine nu…Cine e prieten adevarat si cine nu… Dar astazi nu stim sa facem asta…Stim sa facem orice pt BANI…Dar nu doar bani aduc fericirea in viatza… Nu mai stim e e drragostea adevarata…Nu mai stim sa iubim…E de ajuns o noapte si suntem multumiti..Uneori cand stam si ne gandim… Ne dam seama k nu mai avem o persoana alaturi…Nu mai stim sa iubim cu adevarat…Viatza e nedreapta uneori dar… Trebuie sa intelegem k nimic in viatza asta nu e imposibil…Poate k nu suntem perfectzi..Dar ar trebui sa invatzam sa ne recunoastem greselile… Am vrea mereu tot mai mult…Din ce in ce mai mult…Dar nu ne gandim la altzii…Ne gandim doar la noi…Suntem egoisti… Nu mai avem prieteni adevaratzi…Totzi suntem intr’o lume de kkt…Intr’o lume in kre nu se mai pune accent pe Iubire sau pe Fericire… Ci doar pe Bani si Putere…Ne omoram intre noi doar pt nijte bani kre nu au nici o valoare…Oare au banii mai multe valoare dekt o viatza? Oare conteaza mai mult sexul dekt o iubire adevarata?In ziua de astazi asa credem totzi…Dar unii nu vad lucrurile asa… Eu cred k pt noi ar fi mai important o iubire adevarata…Cred k ar trebui sa invatzam sa iubim…Sa pretzuim cu adevarat lucrurile valoroase.. Insa multe persoane nu vor sa inteleaga..Vor popularitate ji multi multi bani…Dar langa el sunt atatia kre mor de foame… Jtiu k poate par absurd…Dar nu…Nimic nu mai e k odata…Totul e schimbat…In ziua de azi lumea moare de foame,de saracie… Cu totzi am vrea o viatza mai buna dar nu facem nimic pt o avea…Stim sa vorbim…Dar faptele sunt mai importantele k vorbele… Multzi isi ineaca necazurile in droguri ji bautura…Dar nu e asta solutzia…Nu stim sa vorbim,nu jtim sa fim noi…Suntem falsi… Avem totzi o masca..Care pana la urma o dam jos ji ne aratam adevarata fatza…E o poveste…O poveste sfarsit… Sunt multzi kre sau dau baietzi de cartier…Dar nici nu se regasesc in aceste cuvinte…

  • ANA_Braila says:

   CHIAR MI SA PARUT INTERESANTE CUVINTELE TALE REALE ESTI O PERSOANA REALISTA SI ASTA ITI VA PRINDE BINE IN VIATA …CHIAR NU AM PUTUT TRECE CU VEDEREA ASA USOR PESTE VB TALE SUCCES!!!!!!!

 6. costy says:

  De ce imi faci atata rau destul ca m-iai rupt inima si sufletu acuma ce vrei de la mine sa spun ca te iubesc no lasa mai bine mor de cat sa sufar din nou adio adio voi spune pentru ultima oara in viata .

 7. mary says:

  Dc vrei sa ma faci sa sufar sti ca te iubesc mereu imi zici sa-ti dovedesc si nu ma crezi ca te iubesc

 8. bia says:

  Asta e incearca!!!

 9. kmy says:

  ti-as da inima mea,dar a suferit prea mult din cauza ta,ti-as da viata mea,dar trebuie sa mearga inainte,ti-as da totul,dar s-a terminat. ADIO!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*