Locuri de munca UMB Grup CV Angajari la secretariat@umbgrup.ro Bacau

Locuri de munca UMB Grup CV Angajari la secretariat@umbgrup.ro Bacau

Firma lui Umbrarescu, UMB grup, face angajari.

angajari umb grup bacau 2012

Companiile Spedition UMB si Tehnostrade (ambele din Bacau), ce fac parte din acelasi concern de firme (UMB Grup), vor demara lucrarile de intretinere a drumului national 24, ce face legatura intre localitatile Crasna si Iasi.

UMB Grup este una dintre companiile romanesti care are ca principal obiect de activitate constructii si reparatii de autostrazi si drumuri.

Valoarea totala a investitiei, necesara realizarii celor doua etape, insumeaza 242 milioane de lei.

Proiectul in care este implicat UMB Grup prevede consolidarea acostamentelor si a terasamentelor instabile, inlocuirea podetelor ce nu au capacitate suficienta de preluare a apelor si refacerea in totalitate a sistemului rutier acolo unde nu exista capacitatea portanta solicitata.

Dorinel Umbrarescu este nascut pe 9 noiembrie 1961 in Tanasoaia-Vrancea, este casatorit cu asistenta medicala Mirela (fosta Gegea) si are doi copii. Pana in 1990, a fost tractorist la IAS-ul din Podu Turcului si apoi mecanic („ajutor de sef de coloana“) la autobaza IRTA din aceeasi localitate.

Supranumit „regele asfaltului“, Dorinel Umbrarescu este unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Moldova, gratie relatiei speciale pe care a dezvoltat-o, in perioada 2001-2004, cu importanti lideri ai PSD, precum Viorel Hrebenciuc, Dumitru Sechelariu, Sergiu Sechelariu sau Corneliu Iacobov. (www.hotnews.ro)

Asta fiind spuse nu uitati de reclama care ruleaza atat pe Antena 1, Pro Tv etc… reclama la locurile de munca pe care UMB Grup Bacau le ofera in aceasta perioada de criza.

Daca va intereseaza un loc de munca la UMB Grup Bacau, atunci trimiteti CV de angajare la adresa de email: secretariat@umbgrup.ro sau Fax: 0234.208.229Tags: , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

28 Responses to “Locuri de munca UMB Grup CV Angajari la secretariat@umbgrup.ro Bacau”

 1. panait liviu says:

  am 33 de ani sunt casatorit am doi copii minori doresc si eu un post de munca ca sofer ,am toate categoriile si atestatele.Sunt din jud Cta com Cuza Voda.Astept raspuns de la dumneavoastra.VA MULTUMESC

 2. darie liviu says:

  Sunt din Onesti, 23 ani, casatorit, doresc angajare ca sofer, am C+E,atestat marfa,cartela tafograf. 0743374538.

 3. iuga mircea says:

  Buna am 35 de ani sunt din Chisineu Cris jud:Arad. Sunt casatorit am trei copii minori, doresc un post de munca ca sofer profesionist,automacaragiu sau operator pe utilaje (escavator, incarcator frontal sau buldozer).Daca se poate astept raspuns.Va multumesc anticipat.

 4. COZMA IOAN says:

  Calificat;MACARAGIU ;MECANIC-UTILAJE ;ELECTROMECANIC ,caut loc de munca in tara sau strainatate.ASTEPT RASPUNS;Tel;0751597204;sau pe E-mail.

 5. niky says:

  salut sunt din Curtea de Arges caut loc de munca in orice domeniu am fc scoala profesionala cu profil electrician auto am diploma in domeniu atestat profesional cursuri pt paza diploma in domeniu operator asamblare reparat formatat-programare diploma rog seriozitate o zii buna.

 6. Bobeica Daniela Elena says:

  Am incercat sa va trimit cv meu dar nu am putut am trimis la doua adrese secretariat@umbgroup. ro sau . com si nu am au fost preluate. Sunt somera de 3 ani provin din domeniul constructiilor, am lucrat in laborator pentru santiere la pamanturi, agregate betoane nu am lucrat pe mixturi asfaltice deoarece nu mi permite sanatatea. Am facut si un curs de reprofilare profesionala la centru Picas Galati de masuratori devize.Asi dori sa practic meseria cu toate ca nu am experienta totusi doresc sa invat mai departe daca e nevoie chiar daca e pe santier. va multumesc pentru intelegere. astept un telefon din partea dumneavoastra dac sunte ti interesati la numerele de telefon 0752606976 sau 0765249099

  • web13 says:

   De unde stiti ca email-urile trimise de Dvs. la secretariat@umbgroup.ro nu au fost primite?

   Repetam, noi nu am facut decat sa postam anuntul de angajari a UMB Grup, nu ne trimiteti noua solicitarile de angajare.

   Va multumim.

 7. mada says:

  un nr de fax se poate face rost?

 8. zuban ica says:

  Am 41 de ani si sunt sofer profesionist (b e,ce), atestate; marfa, agabaritic,ADR, card tachograf ultimul loc de munca la Colas drumuri (12 ani). Sunt din ilfov si asi dori un raspuns din partea dumneavoastra in vederea unei colaborari. 0723871696. va multumesc.

 9. Flocea Pavel says:

  Am 49 de ani sunt mecanic utilaj greu ,exacatorist,buldozerist,volist,buldoexcavatorist.Sunt din Suceava si as dori un raspuns din partea dumneavoastra .ultimul loc de munca. Cominco Frasin Suceava.
  0756501031.
  Va multumesc!

 10. GIGI says:

  Buna seara ,
  Am 49 de ani si sunt inginer mecanic utilaje pentru constructii , am carnet de sofer categoriile B , C ,E . Am lucrat la MINISTERUL MINELOR ,C.C.I.B.A.G. , I.U.G.T.C. -am fost angajat la serviciul Mecanizare , pe functia de inginer mecanic-piese de schimb.
  Sunt din Bucuresti si doresc sa stiu daca faceti angajari si in Bucuresti sau Ilfov .
  Cu stima Gigi

 11. ANDREI says:

  Firma are lucrari numai in zona moldovei?I-am vazut si prin arad si sper sa aiba lucrari si prin zona,deva,hunedoara.petrosani

 12. ioan says:

  SANT DIN DEVA AM 38 DE ANI SOFER CAT B C E ATESTAT PROFESIONAL 14 ANI DE SOFER AS DORI ANGAZARE

 13. Gabriel says:

  Am incercat sa imi trimit CV la adresa de email dar nu este valida, primesc urmatorul msg:

  This message was created automatically by mail delivery software.

  A message that you sent could not be delivered to one or more of its
  recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

  secretariat@umbgrup.ro
  Mailbox quota exceeded

  —— This is a copy of the message, including all the headers. ——

 14. Didel says:

  Am trimis CV-ul la adresa de e-mail specificata mai sus acum 2 zile. Stiti cand as putea primi un raspuns?

 15. geork`f says:

  aveti vreo idee cand e data limita de trimis cv-urile ….???

 16. Adrian says:

  Bunaziua.

  Stiti de cand incepe activitatea la autostrada pe coridorul 4, Deva-Lugoj.
  Va multumesc.

 17. gicu says:

  bai fratilor!!!!!inainte de a cere angajare la UMB,informativa la cei care lucra acolo despre ce fel de conditii au etc.etc.E mai rau ca in iad,va spun din experienta.Program de min.16 ore pe zi,ajungad si la 20 de ore,la asfaltari sau programul soferilor e super incarcat.Se numesc ,,sclavii lui Umbrarescu,, angajatii lui.Pt.ei nu exista nici un fel de drepturi,absolut niciunul doar sa munceasca atit.Are pandari pe la toate colturile,se numesc ,,ingineri,,cica!!!Sunt pusi ca sa exploateze la maxim bietii sclavi care lucra acolo.Acolo nu mai verifica nimeni,nici ITMul,nici ARRul,absolut nimeni.Sunt gresati bine cu totii.Vedeti ce faceti cu angajarile,mai cercetati!!!!!!

 18. dan says:

  despre condițiile de muncă nu te pot contrazice, dar peste tot e la fel….numai că salariul e mult mai bun decât în alte locuri.

 19. ADI MUTU says:

  Vreau un numar de mobil colegi daca stiti de la firma Va multumesc

 20. pasnicu nicu says:

  buna sant din draguseni suceava si as dori un loc de munca la UMB ca macaragiu atestat macara pe senile auto macaragiu 150t am lucrat inainte in port constanta containere , diguri un nr de contact 0747 154 123

 21. muresanion says:

  angajati-va la firma tractoristului -informator care lucra iuteeee…. dupa care puteeeee…vezi lucrarile de pe DN 1H, DN 24, DN 7, ….

 22. daniel says:

  salut colegii mai fac angajari UMB >? stiti ceva .

 23. gabi says:

  Sunt inginer specializarea cai ferate drumuri si podurisi as dori sa stiu daca se mai fac angajari. multumesc