Inregistrare facebook in romana – Facebook autentificare noua ro-ro.facebook.com

Inregistrare facebook in romana – Facebook autentificare noua ro-ro.facebook.com

Felicitari, acum esti online pe Facebook!

inregistrare facebook limba romanaDe acum poti schimba comentarii si poze cu prietenii tai, poti adauga noi prieteni si poti juca jocuri online pe Facebook cu prietenii tai… dar ce te faci ca pana ajungi la acest lucru te intampina o pagina Facebook de inregistrare in engleza, sau spaniola sau italian.

Astea deoarece prima pagina servita de Facebook.com depinde de IP-ul de unde este accesat.

Asa ca de exemplu daca va aflati in Spania va veti prima un ecran es-la.facebook.com sau daca aveti IP de Italia,  it-it.facebook.com care va invita sa va inregistrati sau autentificati pe Facebook.Inregistrare Facebook in Italiana

Asadar indiferent de IP vostru, puteti alege foarte usor limba in care sa va autentificati pe Facebook, sau limba in care sa va inregistrati pe FB.

In poza de mai jos, vedeti cat de usor se face trecerea de la faceboom.com la ro-ro.facebook.com sau it-it.facebook.com.

In partea de jos a paginii de autentificare Facebook se afla linkurile care va permit sa comutati intre diferite limbi in care este disponibil “feisbuc” in lume.

Facebook autentificare noua Limba Romana

Si apropo de site-uri de socializare din lumea larga.

Rusii stau pe VK, o copie fidela a Facebook-ului, care este si cel mai vizitat site din segmentul în limba rusa al netului mondial.

Zilnic, site-ul de socializare VK este vizitat de mai mult de 36 de milioane de utilizatori si are peste 150 de milioane de utilizatori înregistrati. 70 % dintre vizitatori locuiesc în Rusia, iar 25 % dintre acestia sunt din Moscova si 12% din Sankt Petersburg .

Vorba aceea, sa ramana FSB-ul mai prejos ca FBI, dar se poate…

“Feisbucul” rusesc, VK ,este tradus în 67 de limbi, printre care si limba româna.

One Response to “Inregistrare facebook in romana – Facebook autentificare noua ro-ro.facebook.com”

  1. toth timea says:

    este fAiN daca merge cred

Leave a Reply