Inmatriculari Bulgaria stiri: se interzice inmatricularea masinii in Bulgaria

Inmatriculari Bulgaria stiri: se interzice inmatricularea masinii in Bulgaria

Vom spune in curand adio masinilor inmatriculate in Bulgaria?

Ceva se misca, mai pe fata mai pe ascuns.

REALITATEA TV anunta ca potrivit unui proiect înaintat de Politia Rutiera Ministerului de Interne, soferii romani care îsi înmatriculeaza masinile în Bulgaria sau în orice alta tara a Uniunii Europene nu vor mai putea sa circule cu autovehiculele în România mai mult de trei luni.

Practic, la prima oprire in trafic, masina romanasului va fi introdusa într-o baza de date a politiei, iar dupa 90 de zile aceasta masina respectiva va trebui fie înmatriculata în Romania, fie scoasa din tara.

De observat este faptul ca posibila restrictie nu se refera numai la masinile înmatriculate Bulgaria, ci la toate masinile detinute cetatenii români si îmnatriculate în alte state europene.

Politistii de la rutiera se plang se plâng de faptul ca nu pot verifica daca aceste autoturisme au toate actele în regula sau daca au asigurari si impozite platite la zi.

În plus, mai apare problema ca  un sofer care conduce o masina cu numar de Bulgaria poate scapa si de plata amenzilor, mai ales a celor de radar.

Asa sa fie?

Ce parere aveti despre faptul ca se doreste interzicerea inmatricularii masinilor atat in Bulgaria cat si in alte tari, inafara de Romania?


Tags : , , , ,


previous post: Anvelope de iarna, anvelope omologate sau anvelope all season?

next post: Codul fiscal actualizat 2011: tichete de vacanta – neimpozabile, impozitului anual se declara pana la data de 25 martie


Daca va placut postul puteti comenta sau sa va abonati la feed pentru a primi cele mai noi stiri direct in reader.


4 Comentarii

Comenteaza