Inima de tigan – episodul 85

vladimir1.jpgThierry îl banuieste pe Stiven ca a furat din valiza cu bani adusa de Francezu si îi spune lui State, dar nu are nicio dovada. Andreea îi pregateste o cina romantica lui Sebi. Crina îi spune lui Codrut ca stie ca a fost iubitul Irinei.

Luca vrea sa se apropie de Irina, dar aceasta îl respinge si el o jigneste. Giani îi promite Zambilei ca daca nu reuseste sa ramâna însarcinata, e de acord sa faca înseminare artificiala, pentru ca vrea un copil ca sa poata ajunge bulibasa. Gigi îi interzice lui Pisi sa mai iasa noaptea în oras.

Profesorul Toma îi spune lui Codrut ca e de acord cu uniunea dintre Relu si Lamâia, dar sa nu se faca în satra.

State o cheama pe Rodia sa-i cânte “Rusnacului”, dar sa nu se culce cu el, caci ea e numai a lui.

Renata îi multumeste lui Codrut ca a salvat-o pe fiica ei, Crina si îi spune ca daca o iubeste pe Irina sa o lase în pace, deoarece relatia lor i-au dauna lui Gigi, care este bolnav de inima.

Argentina o întreaba pe Spania daca se poate marita cu Elvis. Roza vine acasa la State, iar Codrut o suna pe Minadora sa o întrebe unde e sora ei. Aceasta îi spune ca o aduce Thierry acasa.

Irina vine sa se împace cu Renata si-i spune ca regreta ca s-a maritat. Stiven o întreaba pe Minodora daca între Roza si Thierry e ceva. Pentru a fi sigur ca nu se întâlneste cu Medalion la spital, Luca o duce pe Irina la examen. Cristofor îi spune Spaniei sa aiba grija cum vorbeste cu profesorul Toma pentru ca este seful lui Codrut.

Pisi se întâlneste pe ascuns cu Mugurel, care o sfatuieste sa gaseasca scuze plauzibile pentru a iesi din casa.Rodia merge la cumparaturi cu Lamâia si cu Relu.

Spania îl întreaba daca a iubit-o pe mama lui Relu. Acesta îi spune ca “da”.TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

2 Responses to “Inima de tigan – episodul 85”

  1. sebi spune:

    imi place inima de tigan

  2. lauryyyyyyk spune:

    i lovew inima de tigan.codrut esti tare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*