“Inainte de sfarsit” – serial cu Burcu Kara si Ece Uslu pe Kanal D

“Inainte de sfarsit” cu Burcu Kara (Duygu), este un nou serial marca Kanal D.

Burcu Kara Inainte de SfarsitFrumoasa Burcu Kara (28 ani), este cunoscuta telespectatorilor romani din serialul Havin, unde interpreta rolul Duygu, revine pe micile ecrane într-un rol emotionant si extrem de sensibil, cel al educatoarei Zeynep, din serialul “Inainte de sfarsit“.

Lale, de profesie medic pediatru, este mama fericita a 2 fetite minunate, si are lânga ea un sot iubitor, Ege.

Împreuna traiesc frumos toate bucuriile unei familii fericite care are tot ceea ce-si doreste… pâna într-o zi când Lale afla ca tumoarea care i-a invadat trupul nu-i mai da decât 3 luni de trait alaturi de familia sa.

In “Inainte de sfarsit” vom vedea cum Zeynap, o educatoare tânara si frumoasa, pe care Lale însasi a ales-o, cucereste nu doar inimile fetitelor, ci si pe cea a sotului ei.

Despre “Inainte de sfarsit”

Regia:
Hilal Saral

Distributie:
Burcu Kara
Ece Uslu
Sinan Sumer
Gokhan Tepe

8 thoughts on ““Inainte de sfarsit” – serial cu Burcu Kara si Ece Uslu pe Kanal D

 1. UNA

  CEL MAI BUN PROGRAM ,KANAL D ,DAR DACA AR SCOATE ,VACANTA MARE ,LA SUETA CU BAHMU SI NORA PENTRU MAMA ,CHIAR CA AR FI DE NOTA 20 ,PACAT .

  Reply
 2. diana

  ii super filmul.. felicitari.. dar la ce ora este reluarea??!… ca nu mereu apucam sa il vedem..v-as multumi daca imi puteti raspunde sau sa afisati pe acest site sa stim…

  Reply
 3. denisa

  ii super filmul elveda derken adica inainte de sfarsit mie imi plece de lale zeinep eda seida naz ece asu ates kerim baris ege

  Reply
 4. crina

  cand mai da inca o data filmul? mia placut foarte mult de lale adica inainte de sfarsit

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *