Impozit Forfetar 2013 – Cine Plateste impozit Forfetar in 2013 – Cum se calculeaza impozitul Forfetar

Impozit Forfetar 2013 – Cine Plateste impozit Forfetar in 2013 – Cum se calculeaza impozitul Forfetar

impozit forfetar 2013 grila cine platesteMinistrul Mediului de Afaceri sustine ca: impozitul forfetar 2013 pentru care se face un studiu de impact nu este acelasi cu impozitul minim din timpul lui BOC.

Ministrul promite ca modalitatile de calcul si cuantumul eventualului impozit forfetar in 2013 vor fi negociate cu cei vizati.

Impozitul forfetar, supranumit si impozit minim, este o taxa pe venituri pe care firmele o platesc chiar daca nu au realizat venituri.

Sunt vizate asadar de impozitul forfetar zeci, sau chiar sute de mii de afaceri: de la restaurante, pensiuni, pana la spalatorii auto.

Impozitul forfetar vizeaza pensiunile, hotelurile, barurile, restaurantele, saloanele de infrumusetare, spalatoriile auto, atelierele de croitorie si cele de incaltaminte.

Insa lista cu firmele care ar putea plati impozit forfetar poate continua atata cat vor guvernantii.

Maria Grapini nu a detaliat despre ce servicii este vorba, din afirmatiile premierului putem deduce ca sunt vizate firmele din turism.

Hotelierii si mai ales detinatorii de restaurante ori altfel de unitati de alimentatie publica vor plati impozitul forfetar. Este stiut ca foarte multe unitati din acest domeniu realizeaza vânzari consistente, dar apoi declara cifre de afaceri zero sau apropiate de zero, astfel ca nu platesc impozite pe venit.

Forfetarul le va lua banii indiferent de declaratiile lor de venit.

Sunteti de acord ca in 2013 Guvernul sa introduca impozitul forfetar?Tags: , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

Comments are disabled