GHID ADMITERE LICEU 2013 – GHID FISA DE ADMITERE LICEU 2013

GHID ADMITERE LICEU 2013 – GHID FISA DE ADMITERE LICEU 2013 Repartizare computerizata

Se apropie admiterea la liceu din 2013.

Asa ca Ministerul Educatiei a publicat pentru elevii care se pregatesc de admiterea la liceu un GHID al admiterii computerizate, precum si un MODEL DE COMPLETARE AL FISEI DE ÎNSCRIERE în anul scolar 2013-2014.

Lucruri foarte utile, pentru ca multi parinti si elevi nu stiu cum sa completeze corect fisa de inscriere la liceu pentru repartizarea computerizata

ghid cum se completeaza fisa de admitere la liceu

1. Completarea optiunilor pe fisa de admitere se face în ordinea preferintelor candidatilor.

2. Completeaza in fisa de admitere la liceu pe primele locuri optiunile pe care le doresti cel mai mult, chiar daca nu esti sigur ca media îti permite sa intri la aceste optiuni.

3. Tine cont de mediile de admitere din anii precedenti pentru a-ti calcula sansele de intrare la fiecare dintre optiunile exprimate.

4. Completarea unui numar mare de optiuni pe fisa de admitere nu îti poate dauna în niciun fel. Oricum intri la prima optiune a ta la care mai sunt locuri. În schimb, un numar prea mic de optiuni trecute pe fisa de admitere iti poate diminua serios sansele de a fi admis!

5. Mediile de admitere sunt de la un an la altul putin mai mari, un motiv în plus pentru a completa cat mai multe optiuni pe fisa!

6. Validarea fiselor este o operatiune obligatorie pentru toti candidatii – eventualele greseli aparute în transcrierea mediilor din cataloagele scolare pe fisa de optiuni, în completarea numelui candidatului sau scrierea neciteata a codurilor liceelor pot cauza neplaceri.

Modelul de completare fisa inscriere liceu 2013 este disponibil online pe edu.ro

De aici puteti descarca ghidul complet, modul cum sa completati corect fisa de inscriere la admiterea la liceu 2013 – 2014.

Înscrierile pentru probele de aptitudini si de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna, în functie de profilul liceului, încep din 27 mai 2013, iar inscrierile pentru repartizarea computerizata le vor face secretariatele scolilor în data de 5 iulie 2013.TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*