Fufe pe Net – Fufe in DEX – Poze Fufe pe FaceBook – Fete usuratice

Fufe pe Net – Fufe in DEX – Poze Fufe pe FaceBook

Definitia DEX a FUFEI:

FÚFA, fufe, s. f. 1. (Iht.) Plevusca. 2. (Depr.) Femeie usoara, neserioasa. – Et. nec.

poze fufe pe net imagini pitipoance roz

Cum de plevusca nu ne pasa momentan, vom vorbi despre Fufele de pe Net ca si femei neserioase, femei usoare, femei usuratice…

Nu in sensul ca aceste femei sunt usoare ca si greutate si le contrapunem femeilor supraponderale.

Fufele ca si femei usuratice in comportament, femei care pozeaza in ipostaze diverse, fara inhibitii.

Daca inainte FUFELE se desfasurau in toata splendoarea lor pe HI5 acum, locul de intalnire a Fufei din ziua de astazi este Facebook.

Fufe din Iasi, fufe din Cluj, fufe de oriunde, care imbracate in roz se dau printese stilate si fufe pe net poze cu fufe pe facebook 1ajung pana la urma sa sfarseasca a fi pitipoance banale.

Fufe pe tocuri stilleto de vreo 30 cm, roz-aprins cu sclipici si paiete, fusta scurta, neaparat roz si bluza decoltata din care se vad buretii sutienului cu imprimeu de leopard.

Putem asimila conceptul de fufa cu cel de pitipoanca? Pana la un punct. Pentru ca o pitipoanca poate da dovada de superficialitate, dar nu o putem banui intotdeauna ca este o femeie usuratica.

Sa nu credeti ca fufele sunt doar fufe de Bucuresti sau fufe de Romania, fenomenul este international.

“Fufismul” este o miscare planetara. O adevarata “internationala a fufelor”, a patachinelor in roz care sufoca netul cu modul ostentativ in care isi etaleaza propria persoana.Tags: , , ,

Opinii-Evenimente.

Comments are disabled